Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία

115 0

Από την Τριμελής Ειδική Εφορευτική Επιτροπή η οποία διενήργησε μέσω της ψηφιακής κάλπης «ΖΕΥΣ» τις αρχαιρεσίες για την εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου ΠΑΣ Λαμία 1964 την 25 Απριλίου 2021 ανακοίνωσε τα παρακάτω:

Ψήφισαν 40 ταμειακώς εντάξει μέλη και βρέθηκαν 40 έγκυρα ψηφοδέλτια.

Εκλέγονται κατά σειρά εκλογής οι παρακάτω:

Για το Δ.Σ.

Τακτικά Μέλη:

1. Τσιλαλής Νικόλαος

2. Ρεντζόπουλος Κων/νος

3. Μπελτεγρής Θωμάς

4. Τσούκαλος Ευθύμιος

5. Χρόνης Κωνσταντίνος

6. Γρηγοριάδης Γρηγόριος

7. Γάκη Μαρία

Αναπληρωματικά Μέλη:

8. Βαφειάδης Μάριος

9. Γιάχου Ελένη

10. Ζαβλάγκας Αριστείδης

11. Κοσμάς Θωμάς

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή

Τακτικά Μέλη:

1. Αλεξίου Αλέξανδρος

2. Ζήκας  Θεόδωρος

3. Πριτσιόλας Ευθύμιος

Αναπληρωματικά Μέλη:

4. Χαρίλας Δημήτριος

5.  Βλάχος Παναγιώτης

«Η Εφορευτική Επιτροπή θεωρεί υποχρέωση της να ευχαριστήσει τα μέλη του Σωματείου για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία».

Την ανακοίνωση υπογράφουν, η Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής Βικτώρια Χατζημπύρρου (Δικηγόρος Παρ΄ Αρείω Πάγω) και τα μέλη, Ευμορφία Χαντζηπασχάλη και Αικατερίνη Ξανθή (Δικηγόροι Παρ’ Εφέταις)

Πηγή: https://www.lamiareport.gr/index.php/topika/item/187372-erasitexnis-pas-lamia-to-neo-dioikitiko-symvoylio

Related Post

Η δωρεά έργου τέχνης «Λαμία» κοσμεί το δημαρχείο της πόλης

Posted by - 20 Απριλίου 2021 0
Μια σπουδαία δωρεά έργου τέχνης στον Δήμο Λαμιέων πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (19/4). Το τρίπτυχο «Λαμία» του αείμνηστου Βασίλη Σίμου κοσμεί πλέον το δημαρχείο της πόλης  της Λαμίας. «Όταν ζωγραφίζουμε, βλέπουμε το φως να γίνεται χρώμα. Ας κάνουμε το αντίστροφο. Με το χρώμα να δώσουμε το φως», φράση με την οποία ο ίδιος ο καλλιτέχνης, αποτύπωσε τη φιλοσοφία των έργων του. Με τη γενναιόδωρη αυτή κίνηση, η οποία έγινε εκ μέρους της συζύγου κ. Φιορίνας Σίμου και του υιού  Simos V Simos,  του αείμνηστου εικαστικού δημιουργού και κατόπιν επιθυμίας τους, δόθηκε φως στον χώρο του Δημαρχείου της οδού Φλέμινγκ και Ερυθρού Σταυρού. Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, τέτοιου είδους χειρονομίες ζωντανεύουν την ελπίδα, συμβάλλουν στην καλλιέργεια του πνεύματος και κρατούν ζωντανή τη θύμηση σπουδαίων εικαστικών δημιουργών της πόλης μας κάνοντάς μας περήφανους άλλη μια φορά για την καταγωγή μας. Ευχαριστούμε από καρδιάς την οικογένεια του αείμνηστου Βασίλη Σίμου για τη δωρεά του έργου τέχνης….» σημειώνει…

Στερεά Υπεροχής: Προσφυγικό – μεταναστευτικό στη Στερεά. Ποιος εμπαίζει ποιον;

Posted by - 2 Νοεμβρίου 2020 0
Ας θυμηθούμε, αρκετά συνοπτικά, την τελευταία εξέλιξη των γεγονότων, σχετικά με το προσφυγικό-μεταναστευτικό στη Στερεά. • Πραγματοποιούνται αλλεπάλληλες συσκέψεις κυβερνητικών…

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *