Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας διοργάνωσε την ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας για τον ερχομό του νέου έτους, στο Κτήμα Πασιάκου, το βράδυ του Σαββάτου (19/2) .
Με τις παρουσίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών, του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα, του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικού Εκπρόσωπου κ. Ιωάννη Οικονόμου, του Συμπροέδρου του κόμματος Οικολόγων Πρασίνων κου Δημήτρη Πολιτόπουλου, των Βουλευτών Φθιώτιδας κ. Γεωργίου Κοτρωνιά, κας Ελένης Μακρή – Θεοδώρου, και κ. Ιωάννη Σαρακιώτη, του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος κ. Φάνη Σπανού, του Δημάρχου Λαμιέων κ. Ευθυμίου Καραΐσκου, Αντιπεριφερειαρχών, Δημάρχων και Αιρετών Α’ και Β’ Βαθμού, πολλών εκπροσώπων της πολιτικής ζωής του τόπου, Πρόεδρων Επιμελητηρίων, Επιστημονικών Φορέων και Επαγγελματικών Οργανώσεων, της Εκκλησίας, των παραγωγικών και πολιτιστικών φορέων της τοπικής κοινωνίας, εκπροσώπων σωμάτων ασφαλείας, μελών και φίλων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.
Το 2023 αποτελεί για το Επιμελητήριο Φθιώτιδας χρονιά ορόσημο διότι παράλληλα με την έλευση του νέου έτους, γιορτάζει και τα 75 χρόνια λειτουργίας.
Η εκδήλωση ήταν ανοιχτή για όλα τα μέλη και η είσοδος ελεύθερη. Το συντονισμό είχε η δημοσιογράφος του STAR Κεντρικής Ελλάδος κα. Βίκυ Κοτσιμπού.
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών ευλόγησε την βασιλόπιτα. Ομιλίες έγιναν από τον Κώστα Υφαντή Καθηγητή Διεθνών Σχέσεων Πάντειου Πανεπιστημίου και τον Νίκο Κουτσιανά Ιδρυτή Apivita & CEO Symbeeosis
Τιμητική πλακέτα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρέλαβαν οι κ. Σταύρος Μήτση, Κώστας Υφαντής, Νίκος Κουτσιανάς και η κόρη του αείμνηστου Στέλιου Μακρή, Μαριάντζελα.
Μουσικό πρόγραμμα πρόσφεραν μαθητές του Μουσικού Σχολείου Λαμίας ταυτόχρονα με την δεξίωση για όλους τους παρευρισκόμενους.