Τηλεδιάσκεψη Γιάννη Οικονόμου με τους προέδρους των ΔΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας

146 0

Τηλεδιάσκεψη με τους επικεφαλής των κομματικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας στη Στερεά Ελλάδα (ΔΕΕΠ) πραγματοποίησε ο βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Οικονόμου με την ιδιότητα του ως μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος.
Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Βοιωτίας κ. Γ. Λιανός , πρόεδρος της ΔΕΕΠ Εύβοιας κ. Π. Ποδάρας, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ευρυτανίας κ. Κ. Λαθύρης , ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Φθιώτιδας κ. Σ. Κωσταράς και ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Φωκίδας κ. Δ. Τζήμας.
Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για όλα τα τρέχοντα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας όπως η διαχείριση της πανδημίας και το ζήτημα της αντιμετώπισης των οικονομικών επιπτώσεων που προκαλεί, τα εθνικά θέματα, το ζήτημα της ασφάλειας αλλά και θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.
Στη συνέχεια έγινε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για το ποια πρέπει να είναι η φυσιογνωμία και ο ρόλος των οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας στο σύγχρονο πολιτικό περιβάλλον. Ο κ. Οικονόμου δεσμεύτηκε να επιλαμβάνεται τακτικά αυτή η συνάντηση αλλά και να μεταφέρει τα συμπεράσματα της συζήτησης στην επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματεία της ΝΔ.

Related Post

Από τη διαδικτυακή εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Posted by - 20 Νοεμβρίου 2020 0
Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Πανδημία και οικονομική κρίση – Απειλές και διέξοδοι για την κοινωνία – Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ…

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *