Θύμιος Καραΐσκος: Κανένα σημείο του Δήμου Λαμιέων ανεκμετάλλευτο (φώτο-βίντεο)

218 0

Το πρωί της Πέμπτης 22 Ιουλίου ο δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Κώστας Μουστάκας και ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Δημήτρης Συλεούνης επισκέφθηκαν τον ανακαινισμένο και πολύ όμορφο πάρκο Τσαλτάκη. Σε δηλώσεις του ο κ. Καραΐσκος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τις εργασίες και τις νέες παρεμβάσεις στο χώρο τονίζοντας πως κανένα σημείο του Δήμου Λαμιέων δεν πρέπει να μείνει ανεκμετάλλευτο. Το πάρκο Τσαλτάκη είναι έτοιμο για χρήση στους πολίτες οι οποίοι μπορούν να απολαύσουν κάθε δραστηριότητα στο χώρο επιλογής τους.

Το μήνυμα του δημάρχου Λαμιέων Θύμιου  Καραΐσκου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Δημοτικό Πάρκο στο Στρατόπεδο Τσαλτάκη….. ένα πραγματικό στολίδι για το Δήμο μας.


Μεταμορφώνουμε συγκεκριμένους χώρους μέσα στην πόλη, όπως το Δημοτικό Πάρκο στο στρατόπεδο Τσαλτάκη και τους δίνουμε σε χρήση στους δημότες μας.

Ένα εμβληματικό σημείο της πόλης μας, που αποτελεί σημείο συνάντησης, αναψυχής και εκτόνωσης για όλη την πόλη, για όλο τον Δήμο, ένα πραγματικό στολίδι για το Δήμο μας.

Συμμεριζόμενοι την αδημονία των συμπολιτών μας, να δοθεί και πάλι σε χρήση, προχωρήσαμε σε παρεμβάσεις, με ανακατασκευή του συντριβανιού και της ξύλινης γέφυρας, αναμόρφωση των δύο παιδικών χαρών, συντήρηση υπάρχοντος φωτισμού και ενίσχυσή του, επαναδημιουργία γηπέδου μπάσκετ, ενίσχυση της περίφραξης, κ.α..

Δημιουργήσαμε εκ νέου έναν σημαντικό χώρο πρασίνου και αναψυχής, με σύγχρονες και φιλικές υποδομές, τον οποίο θα μπορούν να απολαύσουν όλοι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πόλης και κυρίως τα μικρά παιδιά.

Η προσπάθεια μας για την δημιουργία τέτοιων χώρων στις παρυφές του οικιστικού ιστού, είναι συνεχής προς όφελος της ποιότητας ζωής των δημοτών μας. »

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από το radio-net.gr

 

 

Related Post

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Ξεκινούν εργασίες εκσυγχρονισμού των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Καρπενησίου

Posted by - 27 Ιουλίου 2021 0
Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής του έργου με τίτλο: «Βελτίωση Αθλητικών Εγκαταστάσεων Δήμου Καρπενησίου», προϋπολογισμού…

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Ξεκινούν εργασίες επισκευής του Ορειβατικού Καταφυγίου Βαρδουσίων

Posted by - 28 Ιουνίου 2021 0
Έργο προϋπολογισμού 240.000€ χρηματοδότησε, δημοπράτησε και ήδη συμβασιοποίησε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την επισκευή του Ορειβατικού Καταφυγίου Βαρδουσίων. Είχε…

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *