ΘΕΡΑΣΤΕΣ: ΜΕΡΕΣ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ «ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΖΕΗΝ»

239 0

Η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα « Θεραστές», μεσούσης της συγκυρίας που βιώνουμε όλοι, σκεφτήκαμε πως αφού το κοινό δεν μπορεί να μας δει από κοντά στη θεατρική σκηνή, θα έπρεπε να βρούμε τρόπο να έρθουμε εμείς σε επαφή μαζί του. Κάτι οι όμορφες παιδικές μας θύμησες από το θέατρο που ακούγαμε πολλές δεκαετίες πριν στο ραδιόφωνο, κάτι η ανάγκη μας να εκφραστούμε και με άλλους τρόπους αλληλεπιδρώντας μαζί του, μας οδήγησε στην ιδέα να κάνουμε ραδιοφωνικό θέατρο!
Έτσι επιλέξαμε το έργο «Μια σφαίρα για την Τζέην», του καταξιωμένου συγγραφέα, σεναριογράφου, σκηνοθέτη, ηθοποιού και φίλου Βασίλη Τσικάρα, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική του παραχώρηση! Πρόκειται για μια κωμωδία μυστηρίου, με έντονο το ερωτικό στοιχείο μεταξύ των παθιασμένων για ζωή, πλούτο, δόξα αλλά και εκδίκηση, ηρώων, οι οποίοι με αφορμή το ξέσπασμα μιας καταιγίδας, βρίσκονται τυχαία σε ένα απομακρυσμένο σπίτι στης Αθήνας, στα μέσα του ’60… Και εκεί αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι…
Ο Ιάσωνας Τέτος (Παναγιώτης Καρτέρης), ο Αλέξανδρος Βάις (Δημήτρης Αθανασόπουλος), η Jane Αρώμη (Φωτεινή Φύκα) και η Jane Σταύρου-Ευρυδίκη (Ιωάννα Φύκα) κι η ομάδα “Θεραστές”, έρχονται κοντά σας ραδιοφωνικά αλλά και διαδικτυακά, για να ανεβάσουν τη διάθεση όλων των θεατρόφιλων σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, και να προσφέρουν μια γεύση από το Θέατρο που αγαπάμε να κάνουμε! Σκηνοθετική επιμέλεια: Φωτεινή Φύκα. Μουσική επιμέλεια: Βασίλης Κανταράκης.
Πρεμιέρα την Κυριακή στις 9 μ.μ. στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://therastes.redcom.gr

Και ραδιοφωνικά μέσα από τη συχνότητα του RadioNet στους 101,9 FM
Stay tunned…. κυριολεκτικά…. και καλή ακρόαση!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Post

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *