Θέμης Χειμάρας στο Ράδιο ΝΕΤ 101,9: ”Προτρέπω τους συμπολίτες μας να ενισχύσουν την τοπική αγορά”

110 0

Ο βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας Θέμης Χειμάρας επικοινώνησε με το Ράδιο ΝΕΤ 101,9 την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου και την εκπομπή «Ραδιοφωνική Εφημερίδα».
Όπως μας τόνισε χαρακτηριστικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο προτρέπει τους συμπολίτες μας να ενισχύσουν την τοπική αγορά και τα καταστήματα της πόλης. Εξέφρασε τις δυσκολίες που υπάρχουν για την λειτουργία των καταστημάτων με την εφαρμογή click away και τα καταστήματα αυτά θεωρούνται σαν κλειστές επιχειρήσεις αυτή τη περίοδο όσον αφορά τις κρατικές ενισχύσεις.
Μας επισήμανε την δική του προσωπική προσπάθεια με τις τοποθετήσεις του στη Βουλή για ενίσχυση όλων των κλάδων της τοπικής αγοράς. Τέλος μας ανέφερε ότι γίνεται προσπάθεια με νομοσχέδια από την κυβέρνηση να κρατηθούν όρθιες οι επιχειρήσεις και τις αρχές του επόμενου έτους (με την 5η και 6η επιστρεπτέα προκαταβολή , επιδότηση ενοικίου στο 80%, μείωση εισφοράς αλληλεγγύης κλπ.)

 

Related Post

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ ο οδηγός του προγράμματος «Εξοικονομώ-Αυτονομώ»

Posted by - 26 Νοεμβρίου, 2020 0
Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοινώνει ότι ο οδηγός του προγράμματος «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» δημοσιεύθηκε (ΦΕΚ Β’ 5229/26.11.2020). Το πλήρες κείμενο έχει αναρτηθεί…

Μπαίνει σε αυστηρό lockdown η Μαλεσίνα

Posted by - 23 Φεβρουαρίου, 2021 0
Ευρεία σύσκεψη έγινε το πρωί στο δημαρχείο της Αταλάντης. Στο κόκκινο είναι η Μαλεσίνα μετά τα κρούσματα κορονοϊού που εντοπίστηκαν…

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *