Θέμης Χειμάρας: Στο ΓΝ Λαμίας, στο ΕΚΑΒ, στο Αστυνομικό Μέγαρο και στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες

104 0

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας συναντήθηκε με τον Διοικητή κ. Ανδρέα Κολοκυθά και τον Υποδιοικητή κ. Γεώργιο Καραβάνα, καθώς και μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, εστιάζοντας στις ανάγκες του ΕΣΥ και την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν οι υγειονομικοί μας στη μάχη κατά της πανδημίας.

Επίσης επισκέφθηκε τους χώρους οι οποίοι προετοιμάζονται για τον εμβολιασμό των κατοίκων.

Στο ΕΚΑΒ με το Διευθυντή ΕΚΑΒ Λαμίας κ. Θεμιστοκλή Λιάσκο, τον Προϊστάμενο κ. Νίκο Κολοκυθά και στελέχη της Υπηρεσίας, αναφέρθηκαν στον εξέχοντα ρόλο του φορέα και στην ανάγκη ενίσχυσής του.

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, ο Βουλευτής συναντήθηκε με τον Γ.Π.Α.Δ. Υποστράτηγο Γεώργιο Κανέλλο, τον ΦΟΥΡΛΑ, τον Διοικητή Άμεσης Δράσης Λαμίας Υποδ/ντή Γιώργο Μπράνη, τον Πρόεδρο Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Νίκο Τριανταφύλλη και αντάλλαξε ευχές με το σύνολο του προσωπικού.

Αντίστοιχα, στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Στερεάς Ελλάδας αντάλλαξε ευχές και συνομίλησε με τον Περιφερειακό Διοικητή Αρχιπύραρχο Σωτήριο Κορέλλα και στελέχη της Υπηρεσίας.

Όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο Θέμης Χειμάρας:

«Είναι οι άνθρωποι της 1ης γραμμής, οι ήρωες της καθημερινότητας.

Όχι μόνο φέτος, μια χρονιά απαιτητική και δύσκολη, αλλά κάθε μέρα.

Είναι οι γιατροί, οι νοσηλευτές, το προσωπικό του Νοσοκομείου και του ΕΚΑΒ, οι πυροσβέστες, οι αστυνομικοί.

Καλή χρονιά και καλή δύναμη σε όλους τους συμπολίτες μας που υπηρετούν πιστά το καθήκον τους να προστατεύουν, να φροντίζουν, να γιατρεύουν όλους εμάς.

Μέρα και νύχτα, σε γιορτές και αργίες.

Είναι υποχρέωση και πρωταρχικός στόχος μας, να διευκολύνουμε το έργο σας και να εργαζόμαστε ώστε να σας προσφέρουμε καλύτερες, ασφαλέστερες και πιο σύγχρονες συνθήκες εργασίας».

Πηγη www.cheimaras.gr

Related Post

Γιάννης Οικονόμου: Κατάθεση ψυχής από τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Νοσοκομείου Λαμίας- Εκφράζω το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μου

Posted by - 23 Δεκεμβρίου, 2020 0
Το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και το Κέντρο Υγείας Λαμίας επισκέφθηκε σήμερα ο βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ κ. Γιάννης Οικονόμου. Μετά…

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Posted by - 22 Ιανουαρίου, 2021 0
Το Παράρτημα Λαμίας της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας ενώνει τη φωνή του με τα παιδιά…

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *