Τη συνεργασία με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε από το 1ο ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Δημοκρατίας, ο Στέφανος Κασσελάκης.
«Μαζί με τη Ζωή κι όλους εσάς θα γίνουμε ο δημοκρατικός τους εφιάλτης» τόνισε και εξαπέλυσε επίθεση στα κόμματα της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ.
«Έχω σήμερα τη χαρά να σας ανακοινώσω ότι, μετά από μια εκτενή συζήτηση, η δημοκράτισσα Ζωή Κωνσταντοπούλου και η Πλεύση Ελευθερίας, υιοθετούν τα κατηγορητήρια που έχουμε ήδη ετοιμάσει. Θα δουλέψουμε μαζί τις αμέσως ερχόμενες μέρες για να τα εμπλουτίσουμε και για να θέσουμε προ των ευθυνών τους όλους τους άλλους Βουλευτές που επικαλούνται το αίτημα για Δικαίωση.
Χρειαζόμαστε 30 βουλευτές που θα τιμήσουν τον όρκο τους και θα στείλουν σε προανακριτική όλα τα πολιτικά πρόσωπα, για όλες τις πράξεις – και φυσικά τον Πρωθυπουργό τον ίδιο, όπως απαιτούν οι οικογένειες των θυμάτων (σ.σ. των Τεμπών)» ανέφερε στην ομιλία του.
«Το Κίνημα Δημοκρατίας και η Πλεύση Ελευθερίας – δημιουργούμε μαζί ένα μέτωπο Δικαιοσύνης εντός και εκτός κοινοβουλίου. Γιατί το ΜΑΖΙ θα τους κερδίσει. Ο φόβος αλλάζει στρατόπεδο. Μαζί με τη Ζωή κι όλους εσάς θα γίνουμε ο δημοκρατικός τους εφιάλτης. Ενώνουμε τις φωνές μας με τη κραυγή για δικαιοσύνη από τους συγγενείς και τα πολλά εκατομμύρια των ελλήνων που βγήκαν στους δρόμους και το απαίτησαν. Γιατί εμείς δεν είμαστε όμηροι της καρέκλας, αλλά διάκονοι του λαού.
Τα Τέμπη ήταν ο λόγος που μπήκα στην πολιτική», είπε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης.
Πηγή: https://www.cnn.gr/