Συναντήθηκαν συγγραφείς και καλλιτέχνες με θέμα «Ηρωίδες» στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας (φώτο)

935 0

Η Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος σε συνεργασία με τις Χρόνος Εκδόσεις και τον Σύλλογο ΣΚΕΤΚΕ, σας διοργάνωσαν την συνάντηση Συγγραφέων και Καλλιτεχνών την Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου2021 και ώρες 18:00-21:00, στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της εικαστικής έκθεσης «Ηρωίδες» του προγράμματος Erasmus+ (https://www.heroines-project.eu)

Συμμετείχαν οι συγγραφείς: Αντωνιάδου Μαριλένα, Λαμπαδιάρη Σταυρίνα, Μητροπούλου Μήνα, Νικοπούλου Βασιλική, Παπαβασιλοπούλου Μαρία, Παπαλέξη Ιωάννα, Τσαντήλας Τάκης, Φύκα Φωτεινή, Βούλγαρη Ρούλα, Μπέκιος Λευτέρης, Τσιπούρα Μάντυ και Φίτσιου Παναγιώτα.

Συμμετείχαν οι καλλιτέχνες: Αλαμανιώτη Μαρία, Βλαχογιάννη Βίκυ, Βλαχογιάννη Σοφία Νασιοπούλου-Παπαγεωργίου Ντιάνα, Πασσαλόγλου Δώρα, Σωτηροπούλου Χριστίνα, Κωσταρίκα Δέσποινα και Νικόπουλος Δημήτριος.

Στήσιμο έκθεσης: Ιουλιέτα Παπαλέξη και Μάντυ Τσιπούρα

*Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από το radio-net.gr

 

Related Post

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Ευχαριστήρια επιστολή για την ανανέωση θητείας Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας

Posted by - 2 Νοεμβρίου 2021 0
Μία καθαρή, γόνιμη και εποικοδομητική σχέση, συνεχίζεται για την επόμενη διετία. Από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη δεσμεύομαι να συνεχίσω να…

Η Λαμία συμμετέχει στη 15η “Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα” – Τι θα γίνει το Σάββατο στην Πλατεία Ελευθερίας

Posted by - 16 Οκτωβρίου 2021 0
Η Λαμία συμμετέχει στη 15η “Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα” Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Οκτωβρίου στην Πλατεία Ελευθερίας…

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *