ΠΣΑΠ: «Είμαστε στο πλευρό του Μάριου Σιαμπάνη»

122 0

Ο Μάριος Σιαμπάνης έστειλε επιστολή σε ΕΠΟ και Super League, τονίζοντας σε αυτή πως προσπάθησαν να τον δωροδοκήσουν προκειμένου να έχει μειωμένη απόδοση στον αγώνα Άρης-ΠΑΟΚ.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία εκφράζει τη στήριξή του στον τερματοφύλακα των «κίτρινων». Μάλιστα, τονίζει ότι επικροτεί τα μέλη του που έχουν την υποχρέωση αλλά και το θάρρος να προχωρούν σε τέτοιες καταγγελίες.

Θέση για το συμβάν έχει πάρει ο Ολυμπιακός, ενώ απάντησε ο ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή του.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:

«Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Άρη Θεσσαλονίκης και μέλος του ΠΣΑΠ Μάριος Σιαμπάνης, σύμφωνα με την επιστολή του προς όλους τους αρμόδιους φορείς, κατήγγειλε τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020 στο τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης απόπειρα δωροδοκίας του, ώστε να έχει μειωμένη απόδοση στον αγώνα Άρης-ΠΑΟΚ που έλαβε χώρα την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020.

Ο ΠΣΑΠ ως θεματοφύλακας του ίδιου του αθλήματος και με μεγάλο σεβασμό στη διαδικασία του παιχνιδιού, συμμετέχοντας μάλιστα ενεργά σε διάφορα προγράμματα καταπολέμησης των χειραγωγημένων αγώνων με οποιοδήποτε κίνητρο, επικροτεί τα μέλη του που έχουν το θάρρος και την υποχρέωση να καταγγέλλουν τέτοιου είδους πρακτικές.

Την ίδια στιγμή, ως άνθρωποι και συνάδελφοι, στεκόμαστε στο πλευρό του Μάριου Σιαμπάνη, που γίνεται αποδέκτης δυσφημιστικών σχολίων αλλά και απειλών κατά της σωματικής ακεραιότητας του ίδιου και της οικογένειάς του.

Η υπόθεση είναι πλέον στα χέρια των ελληνικών δικαστικών αρχών, που είναι και οι μόνοι ικανοί θεσμοί ώστε να αποδώσουν δικαιοσύνη».
Πηγή: iefimerida.gr

Related Post

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *