Πρόβλημα σύνδεσης σε Facebook, Instagram και WhatsApp

41 0

Λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα της Δευτέρας καταγράφηκαν προβλήματα σε Facebook, Instagram και WhatsApp σε ολόκληρο τον κόσμο – Τι απαντά η εταιρεία
Προβλήματα στη σύνδεσή τους αντιμετωπίζουν το απόγευμα της Δευτέρας οι χρήστες των social media, Facebook , Ιnstagram και WhatsApp, ενώ καθυστερήσεις υπάρχουν και στο Messenger. Τα ζητήματα που έχουν προκύψει πλήττουν τους λογαριασμούς χρηστών σε ολόκληρο τον κόσμο. Σε ό,τι αφορά το Facebook, τα τελευταία λεπτά έχουν γίνει περισσότερες από 2.000 αναφορές στο downdetecor. Η βλάβη εντοπίστηκε λίγο μετά τις 18:30.

Δυσκολίες σε πολλές εφαρμογές
«Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο». Αυτό είναι το μήνυμα που βλέπουν εδώ και λίγη ώρα εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες του Facebook.. Προβλήματα φαίνεται πως αντιμετωπίζουν χρήστες και με το Messenger.

Όσον αφορά το Messenger, 41% των περιπτώσεων οι χρήστες δεν μπορούν να ανταλλάξουν μηνύματα, το 32% αδυνατεί να συνδεθεί με τον server και ένα 27% έχει πρόβλημα με τον ιστότοπο.

Τα ζητήματα που έχουν προκύψει είναι γενικευμένα και εντοπίζονται τόσο όταν η χρήση γίνεται από υπολογιστή όσο και από smartphone.

Τι απαντά η εταιρεία
Η εταιρεία του Μαρκ Ζάκερμπεργκ, μέσω twitter, έκανε ένα πρώτο σχόλιο ώστε να δώσει κάποια εξήγηση για το ζήτημα που έχει προκύψει. Καταλαβαίνουμε ότι μερικοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην σύνδεση με την εφαρμογή και τα προϊόντα μας. Δουλεύουμε για να επιστρέψει η κανονικότητα όσο πιο γρήγορα γίνεται και απολογούμαστε για την οποιαδήποτε δυσκολία», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πηγή: https://www.ethnos.gr/tehnologia/176819_problima-syndesis-se-facebook-instagram-kai-whatsapp

 

Related Post

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Πλημμύρισαν σπίτια στη Νότια Εύβοια – Συναγερμός στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Posted by - 14 Οκτωβρίου 2021 0
Σε συναγερμό βρίσκονται όλες οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας λόγω των έντονων φαινομένων από την κακοκαιρία «Μπάλλος». Σοβαρά προβλήματα…

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *