Ρεπορτάζ: Ντίνος Καρανίκας
Μια ακόμη ήττα γνώρισε ο ΠΑΣ Λαμία που τον κρατά σταθερά στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής η ομάδα της Φθιώτιδας γνώρισε δίκαια την ήττα από έναν ανώτερο Ατρόμητο έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Καρλίτος που σημείωσε δύο γκολ. Έπειτα από 7 ματς ο Ατρόμητος επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Ο ΠΑΣ Λαμία εμφανίστηκε και πάλι μη αποτελεσματικός σπαταλώντας ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς τη παραμικρή τελική προσπάθεια για γκολ.
Η εικόνα του ματς
Mόλις στο 5ο λεπτό ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ. Γέμισμα του Ουεντραόγκο για τον Καρλίτος, αυτός πέρασε δυο αμυντικούς της Λαμίας και με ωραίο τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
Τρία λεπτά αργότερα απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρλίτος, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ρατόν.
Στο 19’ ο Αθανασίου εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και ο Καλοσκάμης με σκαστή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι νίκησε τον Ρατόν για το 0-2. Ο σκόρερ έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 38′, αφήνοντας τη θέση του στον Τζοβάρα, αυτό όμως δεν επηρέασε τον Ατρόμητο που είχε τον απόλυτο έλεγχο.
Νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο μάλιστα και συγκεκριμένα στο 51′ ήρθε και το 0-3, με τον Καρλίτος να παίρνει τη μπάλα μετά την κεφαλιά του Τζοβάρα, να βγαίνει απέναντι από τον Ρατόν και να τον νικάει πετυχαίνοντας το δεύτερό του γκολ.
Στο 52′ καταγράφηκε η πρώτη τελική της Λαμίας στην εστία. Από εκτέλεση κόρνερ του Φουρτάδο από αριστερά, ο Κορνέζος πήδηξε ψηλότερα απ΄ολους και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.
Στο 54’ ο Βιτλής έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, με τον Χουτεσιώτη να βρίσκει τη μπάλα και να τη στέλνει σε κόρνερ.
Tέσσερα λεπτά αργότερα ο Ουάρντα έκανε το δυνατό σουτ με τον Ρατόν να αποκρούει.
Στο 85’ ωραία κάθετη πάσα από τον Ρινγκ για τον Φουρτάδο, αυτός απέναντι από τον Χουτεσιώτη έκανε το πλασέ, με τον γκολκίπερ του Ατρομήτου να αποκρούει.
Τα πάντα είχαν, πλέον, κριθεί καθώς η απογοητευτική Λαμία δεν μπορούσε να ανατρέψει την κατάσταση και παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας, σε αντίθεση με τον Ατρόμητο που συνεχίζει την προσπάθειά του με στόχο μια θέση στην πρώτη 8άδα.
Οι συνθέσεις
ΠΑΣ Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Ρατόν, Ραντόνια (62΄ Βλαχομήτρος), Βιτλής, Αντράντε (46΄ Ντεντάκης), Γιαννούτσος, Κορνέζος, Δοϊρανλής (46΄ Σακόρ), Σουρλής (72΄ Αθανασακόπουλος), Φουρτάδο, Ενρίκες (46΄ Ρινγκ), Μπιλάλ.
Ατρόμητος (Πάμπλο Γκαρσία): Χουτεσιώτης, Κίνι, Μπρόρσον, Μανσούρ, Αθανασίου, Ουεντραόγκο, Τσιγγάρας, Καραμάνης (83΄ Παλμεζάνο), Καλοσκάμης (38΄ Τζοβάρας), Καρλίτος (74΄ Φαν Βέερτ), Ουάρντα.
*Δείτε φωτορεπορτάζ από το radio-net.gr