Για άλλη μια αγωνιστική ο ΠΑΣ Λαμία παρουσίασε ικανοποιητική αγωνιστική εικόνα εντός αγωνιστικού χώρου, εμφανίστηκε αξιόμαχος, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ήττα ήρθε στις λεπτομέρειες με το γκολ του Κούρτιτς, δύο λεπτά πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο από μία στατική φάση. Έτσι συνεχίστηκε η παράδοση που θέλει τη Λαμία να φεύγει ηττημένη από το γήπεδο του ΠΑΟΚ σε επίπεδο πρωταθλήματος.
Οι καλύτερες φάσεις
Πρώτη ευκαιρία στο ματς στο 4′ όταν ο Μανούσος πάσαρε στον Τσιλούλη ο οποίος μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, σούταρε, όμως ο Κοτάρσκι έδιωξε με τα πόδια.
Στο 23′ ο Νάρεϊ βρέθηκε απέναντι από τον Σαράνοφ, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει από πλάγια θέση, Ο Σέρβος τερματοφύλακας της Λαμίας βγήκε γρήγορα από την εστία του και του περιόρισε το χώρο.
Στο 30΄ με πολύ καλή ανάπτυξη η Λαμία έφτασε στην περιοχή του ΠΑΟΚ, ο Σλίβκα έκανε το γύρισμα για το Μανούσο, αλλά τελευταία στιγμή οι αμυντικοί των γηπεδούχων απομάκρυναν.
Από στατική φάση ο ”Δικέφαλος” του Βορρά βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 43΄ ο Νάρεϊ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κούρτιτς πήδηξε πιο ψηλά από τον Σλίβκα και με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Στην επανάληψη ο ΠΑΣ Λαμία ανέβηκε στον αγωνιστική χώρο χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει σημαντικά την εστία του Κοτάρσκι
Στο 65΄ φάση διαρκείας στα καρέ του ΠΑΟΚ. Ο Αντέτζο σούταρε, αλλά κόπηκε από τον Ίνγκασον. Στη συνέχεια ο Τζανδάρης από το ύψος της περιοχής έκανε ένα γυριστό σουτ, με τον Κοτάρσκι να μην έχει πρόβλημα να μπλοκάρει την μπάλα.
Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού υπήρξε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους πάγκους των δύο ομάδων. Αφορμή ένα σπρώξιμο με το σώμα του Κριστιάνο Μπάτσι, βοηθού του Λουτσέσκου στο Σιμόν, τον οποίο έριξε κάτω. Ο διαιτητής κ. Τσαγκαράκης μετά από όλα αυτά έδειξε μόνο (!) κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμία, Σιμόν.
Στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μποάκιε συγκρούστηκε με τον Κοτάρσκι. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ αποχώρησε τραυματίας και με δεδομένο ότι οι γηπεδούχοι είχαν ολοκληρώσει τις αλλαγές τους, χρέη γκολκίπερ ανέλαβε ο Σβαμπ. Για αυτή τη φάση ο διαιτητής Τσαγκαράκης έδειξε κόκκινη κάρτα στον επιθετικό της Λαμίας. Η κάρτα δόθηκε με παρέμβαση του VAR. Το ματς ολοκληρώθηκε μέσα σε πολύ μεγάλη ένταση.
Ο ΠΑΟΚ δεν έπεισε με την απόδοσή του, αλλά με 10 βαθμούς είναι μόνος στη 2η θέση και στο -2 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Στους 2 πόντους παρέμεινε η Λαμία, που ήταν καλή ανασταλτικά.
Οι συνθέσεις
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης, Βιεϊρίνια (76΄ Τσαούσης), Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Κούρτιτς (71΄ Σβαμπ), Nτάντας, Ντάγκλας Αουγκούστο (63΄ Φιλίπε Σοάρες), Νάρεϊ, Μπίσεσβαρ (63΄ Α. Ζίβκοβιτς), Ολιβέιρα (63΄ Τόμας).
ΠΑΣ Λαμία (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Σιμόν, Γκοράνοφ, Αντέτζο, Κορνέζος, Τζανδάρης, Μπεχαράνο (83΄ Γιακουμάκης), Τσιλούλης (68΄ Μαρμεντίνι), Ντε Βινσέντι (58΄ Ασκόφσκι), Σλίβκα, Μανούσος (58΄ Μποάκιε).