• ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023
Radio NET 101,9
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • CHAMPIONS LEAGUE
    • EUROPA LEAGUE
    • FOOTBALL LEAGUE
    • SUPER LEAGUE
    • SUPER LEAGUE 2
    • ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
    • ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • EUROLEAGUE
    • NBA
  • ΒΟΛΛΕΥ
  • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
  • AUTO-ΚΙΝΗΣΗ
  • ΑΚΟΥΣΕ LIVE
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • CHAMPIONS LEAGUE
    • EUROPA LEAGUE
    • FOOTBALL LEAGUE
    • SUPER LEAGUE
    • SUPER LEAGUE 2
    • ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
    • ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • EUROLEAGUE
    • NBA
  • ΒΟΛΛΕΥ
  • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
  • AUTO-ΚΙΝΗΣΗ
  • ΑΚΟΥΣΕ LIVE
No Result
View All Result
Radio NET 101,9
No Result
View All Result

Ολυμπιακός – ΟΦΗ 2-0: Στο +13 με σούπερ μπάλα ο Θρύλος

admin by admin
27 Φεβρουαρίου 2022
in SUPER LEAGUE, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
0
Ολυμπιακός – ΟΦΗ 2-0: Στο +13 με σούπερ μπάλα ο Θρύλος
0
SHARES
26
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Μπαλάρα και +13 ο Ολυμπιακός! Οι Ερυθρόλευκοι ισοπέδωσαν τον ΟΦΗ, είχαν πάρα πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει πολλά περισσότερα γκολ.
Ασταμάτητος! Ο Ολυμπιακός παίζοντας κατά διαστήματα εκπληκτικό ποδόσφαιρο, επικράτησε με 2-0 του ΟΦΗ στο Γ. «Καραϊσκάκης» για την 25η αγωνιστική της Super League και αύξησε στους 13 πόντους τη διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, που γκέλαρε απέναντι στον Ιωνικό (1-1).

Οι Ερυθρόλευκοι ήταν καταιγιστικοί και δημιούργησαν πάρα πολλές φάσεις στα καρέ του Επασί, με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να ανοίγει το σκορ στο 19’ με τον διαγώνιο σουτ του Γκάρι Ροντρίγκες και να σφραγίζουν τη νίκη με αυτογκόλ του Ντουρμισάι στο 89’.

Οι Πειραιώτες πέτυχαν δύο ακόμα γκολ με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί (10’, 66’), αλλά αμφότερα ακυρώθηκαν για χέρι, αφού πρώτα εξετάστηκαν στο βίντεο από τον Σουηδό διαιτητή, Αντρέας Έκμπεργκ. Οι πρωταθλητές ήταν σαρωτικοί σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να δημιουργεί 22 τελικές! Αν δεν ήταν μάλιστα σε μεγάλη μέρα ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Επασί, το σκορ θα είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, με τον Καμερουνέζο να κάνει περισσότερες από 8 αποκρούσεις.

Με αυτή τη νίκη ο Ολυμπιακός έφτασε τους 62 βαθμούς σε 24 παιχνίδια και είναι στο +13 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, που έχει 49 βαθμούς.

Ετσι ξεκίνησαν οι δύο ομάδες

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε τον Ολυμπιακό με 4-2-3-1, έχοντας τον Βατσλίκ μπροστά από την εστία και τους Λαλά, Μπα, Σισέ και Κίτσο στην τετράδα της άμυνας. Οι Εμβιλά και Μπουχαλάκης ήταν στα χαφ, με τους Γκάρι Ροντρίγκες, Καρβάλιο και Μασούρα πίσω από τον Ελ Αραμπί. Από την άλλη, ο Νίκος Νιόπλιας ξεκίνησε τον ΟΦΗ με την εξής 11άδα: Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Σελίμοβιτς, Στάικος, Μπουζούκης, Τσιλιανίδης, Φαν Ντάινεν και Λάμπρου.

Καταιγιστικοί οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο ήταν καταιγιστικός, με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να δημιουργεί τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Στο 5’ ο Λαλά έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Μασούρας κοντρόλαρε μέσα στην περιοχή και σούταρε από πλάγια θέση, αλλά ο Επασί απέκρουσε ενστικτωδώς και στη συνέχεια μπλόκαρε προ του Ελ Αραμπί. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Μπουχαλάκης έκανε την κάθετη στον Καρβάλιο, αυτός σούταρε από αριστερά, αλλά ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ είχε κλείσει τη γωνία του και απέκρουσε σε κόρνερ.

Ο Πορτογάλος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ελ Αραμπί με σουτ από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Επασί. Το γκολ αρχικά μέτρησε, αλλά στη συνέχεια ακυρώθηκε για χέρι του Μαροκινού, μετά την εξέταση του VAR από τον διαιτητή, Αντρέας Έκμπεργκ.

Οι Ερυθρόλευκοι δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες. Στο 16’, μετά από σέντρα που έγινε από δεξιά, ο Μασούρας βγήκε στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ, πλάσαρε από πλάγια θέση, αλλά ο Επασί είχε κλείσει τη γωνία του και έδιωξε σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση κόρνερ, ο Εμβιλά προσπάθησε να σκοράρει με προβολή, αλλά για μια ακόμα φορά ο τερματοφύλακας της κρητικής ομάδας αντέδρασε σωστά και απέκρουσε.

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς είχαν κλείσει στα καρέ τους τον ΟΦΗ και στο 19’ τελικά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Γκάρι Ροντρίγκες. Ο Ελ Αραμπί άνοιξε ωραία την μπάλα στον μεσοεπιθετικό από το Πράσινο Ακρωτήρι και αυτός με διαγώνιο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, την έστειλε συστημένη στα δίχτυα του Επασί για το 1-0. Οι Πειραιώτες στο πρώτο 20άλεπτο είχαν 6 τελικές, με την ομάδα του Μαρτίνς να είναι καταιγιστική.

Οι πρωταθλητές συνέχισαν να ελέγχουν το παιχνίδι και στο 25’ απείλησαν με τον Καρβάλιο, μετά το γύρισμα του Κίτσου. Το σουτ του Πορτογάλου, όμως, αποκρούστηκε σε κόρνερ. Στο 42’ ο Ελ Αραμπί είχε μια ακόμα τελική, αλλά το σουτ του έφυγε άουτ. Όπως και στο 45+1’, όταν ο Γκάρι Ροντρίγκες του έκανε το γύρισμα από δεξιά. Ο Μαροκινός έβαλε το πόδι του, αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Επασί.

Ευκαιρίες με Γκάρι, ακυρώθηκε γκολ του Ελ Αραμπί

Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός έψαξε το 2-0, με τον Γκάρι Ροντρίγκες να απειλεί δύο φορές μέχρι το 60’. Στο 52’ ο μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι έκανε σέντρα-σουτ από δεξιά, αλλά ο Επασί απέκρουσε και στη συνέχεια μπλόκαρε. Επτα λεπτά αργότερα, ο Ελ Αραμπί έβγαλε τον Γκάρι Ροντρίγκες τετ α τετ με τον Επασί, σούταρε, αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ του είπε «όχι». Στο 65’ ήταν σειρά του Κένι Λαλά να απειλήσει. Δευτερόλεπτα αργότερα οι Ερυθρόλευκοι σκόραραν με τον Ελ Αραμπί. Όπως και στο πρώτο ημίχρονο, το γκολ αρχικά μέτρησε, αλλά στη συνέχεια ακυρώθηκε για χέρι του Μασούρα, μετά την εξέταση του βίντεο από τον Σουηδό διαιτητή της αναμέτρησης.

Στο 70’ ο ΟΦΗ έμεινε με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Γιαννούλη. Ο μπακ του ΟΦΗ ανέτρεψε τον Μασούρα έξω από τη μεγάλη περιοχή, την ώρα που ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού έβγαινε μόνος του σε κενή εστία, με Σκανδιναβό ρέφερι να τον αποβάλλει.

Πριν την εκτέλεση του φάουλ ο Πέδρο Μαρτίνς έβαλε στο ματς τον Βαλμπουενά αντί του Ροντρίγκες, με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό να αναλαμβάνει την εκτέλεση και τον Επασί να πέφτει και να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ. Στο 75’ οι τελικές ήταν 18-2 για τον Ολυμπιακό.

Δοκάρι ο Σισέ, αυτογκόλ ο Ντουρμισάι

Στο 82’ ο Μαρτίνς έκανε δεύτερη αλλαγή, με τον Βρουσάι στη θέση του Λαλά και δύο λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι με τον Σισέ. Ο Βαλμπουενά εκτέλεσε το φάουλ που είχαν κερδίσει οι Ερυθρόλευκοι από δεξιά, ο Αφρικανός έβαλε το πόδι του, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Επασί.

Στο 89’ τελικά οι Ερυθρόλευκοι κατάφεραν να κάνουν το 2-0, με αυτογκόλ του Ντουρμισάι. Ο Βαλμπουενά εκτέλεσε το φάουλ που είχαν κερδίσει οι Πειραιώτες από αριστερά, ο Μπα πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Ντουρμισάι στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακά του, με τους Ερυθρόλευκους να σφραγίζουν τη νίκη. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με τους Πειραιώτες να ξεφεύγουν στο +13!

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά (83′ Βρουσάι), Μπα, Σισέ, Κίτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Καρβάλιο (90’+1′ Φαντιγκά), Ροντρίγκες (72′ Βαλμπουενά), Ελ Αραμπί.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Σελίμοβιτς, Στάικος (61′ Καμάου), Μπουζούκης (80′ Λυμπεράκης), Τσιλιανίδης (46′ Ντουρμισάι), Φαν Ντάινεν (46′ Ουές), Λάμπρου (76′ Πασαλίδης).

Πηγή: https://www.in.gr/

Previous Post

Λαμία: Με Σαράνοφ, Αραμπούλι στα Γιάννινα

Next Post

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 3-0: Οι «πράσινοι διέλυσαν την Ένωση σε 13 λεπτά

Next Post
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 3-0: Οι «πράσινοι διέλυσαν την Ένωση σε 13 λεπτά

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 3-0: Οι «πράσινοι διέλυσαν την Ένωση σε 13 λεπτά

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σίγουρος για την πρωτιά την Κυριακή 8 Οκτωβρίου εμφανίστηκε ο κ. Θανάσης Ζεκεντές

Σίγουρος για την πρωτιά την Κυριακή 8 Οκτωβρίου εμφανίστηκε ο κ. Θανάσης Ζεκεντές

3 Οκτωβρίου 2023
Λαμία: Με παρουσία του Δ. Κουτσούμπα η προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης (φώτο)

Μόνο ο λαός σώζει τον λαό τόνισε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπασδέκης

3 Οκτωβρίου 2023
Τους πλημμυροπαθείς της περιοχής του Δομοκού επισκέφτηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Τους πλημμυροπαθείς της περιοχής του Δομοκού επισκέφτηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

3 Οκτωβρίου 2023
Elite League: Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις των πρώτων αγωνιστικών

Elite League: Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις των πρώτων αγωνιστικών

3 Οκτωβρίου 2023
Βεζένκοφ: «Πήρα τη σωστή απόφαση να έρθω στο ΝΒΑ-Ζω το όνειρό μου»

Βεζένκοφ: «Πήρα τη σωστή απόφαση να έρθω στο ΝΒΑ-Ζω το όνειρό μου»

3 Οκτωβρίου 2023
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LIVE ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Τηλ: 22314 01838

© 2021 Radio NET 101,9 All rights reserved. Κατασκευή & Φιλοξενία Ιστοσελίδων 19CLOUDS

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΒΟΛΛΕΥ
  • AUTO-ΚΙΝΗΣΗ
  • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
  • ΑΚΟΥΣΕ LIVE
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© 2021 Radio NET 101,9 All rights reserved. Κατασκευή & Φιλοξενία Ιστοσελίδων 19CLOUDS

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

Streaming by 19CLOUDS

 

Κάντε Live Chat μαζί μας αλλά και με τους ακροατές/επισκέπτες του Radio NET 101,9! Παρακαλούμε, σχολιάζετε κόσμια.

Live Chat