Ολυμπιακός Λαμίας – Τσουβαλής: Ο στόχος παραμένει και είναι η άνοδος

219 0

Τελικά θα επιτευχθεί ο βασικός στόχος για τον Ολυμπιακό Λαμίας, που είχε τεθεί από το καλοκαίρι και ήταν η άνοδος;

Σ’ αυτή την ερώτηση ο μοναδικός που θα μπορούσε να απαντήσει είναι ο Χρήστος Τσουβαλής.

Ο διοικητικός ηγέτης των ερυθρόλευκων της Λαμίας, που δεν κρύβει τα λόγια και παρότι στην κατηγορία υπάρχουν κι άλλοι συνδιεκδικητές, εν τούτοις προσέχει τα λόγια του, διότι γνωρίζει πολύ καλά πως αυτός ο στόχος δεν είναι και τόσο εύκολος.

Όμως όπως δηλώνει και ίδιος έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο προπονητικό τιμ αλλά και στους ίδιους τους παίκτες του.

Έτσι σε σχετική ερώτηση που του έγινε είπε τα εξής:

«Πρωτίστως να πω, πως η χρονιά δεν ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς, αφού ήδη και πάνω που αρχίσαμε όλοι να ζεσταινόμαστε, ήρθε η αναστολή για να μας κόψει στη μέση ότι ωραίο και ουσιαστικό είχαμε σχεδιάσει.

Παρ’ όλα αυτά δεν τα παρατάμε, συνεχίζουμε στην παρούσα φάση, με τη πειθαρχία όλων όσων μας προτείνουν οι ειδικοί, ενώ από την άλλη κρατάμε ζεστό το στόχο μας που είναι η άνοδος.

Γι αυτό ακριβώς το λόγο, κρατήσαμε του πιο έμπειρους παίκτες που είχαμε από πέρσι και προσθέσαμε κάποιους νεαρού και ταλαντούχους παίκτες σε θέσεις κλειδιά. Πιστεύω και θεωρώ πως θα τα καταφέρουμε, αν και σ’ αυτή την πορεία μας έχουμε κι άλλους υποψήφιους όπως είναι η Μαλεσίνα, Δάφνη Λιβανάτων και η Προοδευτική Λάρυμνας.

Πάντως εκείνο που έχω να προσθέσω παρότι έχουμε παίξει μόνον έξι αγώνες, είναι πως το φετινό πρωτάθλημα θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό».

Πηγή: https://www.sportime.gr/

Related Post

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών για τον αείμνηστο Δημήτριο Ζαρίκα, Πρόεδρο της Κοινότητος Γοργοποτάμου

Posted by - 17 Δεκεμβρίου 2020 0
Κατόπιν παρακλήσεως πολλών συμπολιτών μας, οι οποίοι λόγω των αυστηρών περιοριστικών μέτρων δεν μπόρεσαν να συμπροσευχηθούν στην εξόδιο του μακαριστού…

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *