Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών στο Ράδιο ΝΕΤ 101,9: ”Στα φετινά Χριστούγεννα επικοινωνούν οι καρδιές μας”

795 0

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών επικοινώνησε με το Ράδιο ΝΕΤ 101,9 το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου και την εκπομπή ”Χρώματα Μεσημεριού”.
Ο Σεβασμιότατος απευθυνόμενος στους ακροατές του Ράδιο ΝΕΤ τόνισε χαρακτηριστικά ότι τα Χριστούγεννα του κορωνοϊού είναι μια πρόκληση να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας. Να εκτιμήσουμε αυτά που έχουμε, τα συγγενικά μας πρόσωπα, να δείξουμε αγάπη και αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο. Απευθυνόμενος σε όλους τους πιστούς εξέφρασε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συνοδοιπορία τους όλο αυτό το διάστημα που παρευρίσκετε στην Μητρόπολη Φθιώτιδας.
Τέλος μαζί με τις ευχές για καλά Χριστούγεννα αναφερόμενος στο σταθμό Ράδιο ΝΕΤ 101,9 μας παρότρυνε να συνεχίσουμε  το έργο μας, την ενημέρωση με αγάπη, ενδιαφέρον και φροντίδα για τον κάθε πολίτη. 

 

Related Post

Λειτουργικό και Ποιμαντικό Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών από 24 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου 2020

Posted by - 23 Οκτωβρίου, 2020 0
Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020 07:00 π.μ. Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Νέας Άμπλιανης Λαμίας. Εις…

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *