Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί στην Κρήτη τη Δευτέρα (24/10) στις 20:00 κόντρα στον ΟΦΗ.
Η ΚΕΔ όρισε τον Δημήτρη Μαλούτα από την Ημαθία ως πρώτο διαιτητή. Οι βοηθοί του θα είναι οι Ιωάννης Καραγκιζόπουλος από την Ημαθά και ο Αναστάσιος Φράγιος από τη Μακεδονία.
Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Άγγελος Αγγελάκης από τη Μακεδονία ενώ στο VAR θα είναι ο Σπυρίδων Ζαμπαλάς και ο Αθανάσιος Κόλλιας από την Ήπειρο και οι δύο.
Στον Μαυροβούνιο, Νικόλα Νταμπάνοβιτς έδωσε η ΚΕΔ το χρίσμα για να διευθύνει το σημαντικότερο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ανάμεσα στο Παναθηναϊκός-Άρης στη Λεωφόρο. Ο Νταμπάνοβιτς, την προηγούμενη φορά που είχε διευθύνει ματς στη χώρα μας ήταν στα περσινά πλέι-οφ, στο ντέρμπι των πράσινων με την ΑΕΚ.
Αναλυτικά οι διαιτητές και το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:
Σάββατο 22/10
19:00 Ατρόμητος-Βόλος: Φωτιάς (Τζιουβάρας, Μηνούδης, 4ος Βάτσιος, VAR: Τσακαλίδης, Χριστάκογλου)
19:30 Παναιτωλικός-Ολυμπιακός: Γκάμαρης (Μπουξμπάουμ, Κούλα Χασάν, 4ος Κατσικογιάννης, VAR: Παπαπέτρου, Κουρομπύλια)
Κυριακή 23/10
16:00 Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα: Τζήλος (Στεφανής, Σάκκας, 4ος Τσαγκαράκης, VAR: Ευαγγέλου, Νικολακάκης)
19:30 ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης: Κουμπαράκης (Φωτόπουλος, Σινιοράκης, 4ος Πολυχρόνης, VAR: Σιδηρόπουλος, Απτόσογλου)
19:30 Παναθηναϊκός-Άρης: Νταμπάνοβιτς (Ντούκιτς, Τοντόροβιτς, 4ος Διαμαντόπουλος, VAR: Άντλερ, Μωυσιάδης)
Δευτέρα 24/10
18:00 Λεβαδειακός-ΑΕΚ: Βεργέτης (Πετρόπουλος, Σάββας, 4ος Παπαδόπουλος, VAR: Ζαμπάλας, Κόλλιας)
20:00 ΟΦΗ-Λαμία: Μαλούτας (Καραγκιζόπουλος, Φράγιος, 4ος Αγγελάκης, VAR: Κουτσιαύτης, Τριανταφύλλου)