Νέο Κρίκελλο: Συνεχίζει κανονικά στο πρωτάθλημα – Δεν έγινε αποδεκτή η παραίτηση Κ. Τσαπραζλή

123 0
Θα συνεχίσει να συμμετέχει τελικά κανονικά στο πρωτάθλημα της Α’ Φθιώτιδας το Νέο Κρίκελλο. Επιπλέον, η παραίτηση του προπονητή Κώστα Τσαπραζλή μετά το τέλος του αγώνα με τον  Ευρυτανικό και την ήττα με 1-0, δεν έγινε δεκτή από το Δ.Σ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
Το Δ.Σ. της Α.Ε. Νέου Κρικέλλου μετά από πολύ σκέψη και προβληματισμό αποφάσισε ομόφωνα στην έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 01 Νοεμβρίου, τα παρακάτω:
1/ Να μην γίνει αποδεκτή η υποβληθείσα παραίτηση του προπονητή της ομάδος μας Κώστα Τσαπραζλή.
2/ Να συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας, σεβόμενη ως Διοίκηση την ιστορία του συλλόγου, ακόμα και αν αγωνίζεται σε κάθε αγώνα εναντίον 14 αντιπάλων.
3/ Να στείλει μήνυμα σε όποιον νομίζει ότι μπορεί να ¨παίζει¨ με το Νέο Κρίκελλο, ότι σύντομα θα το βρει μπροστά του, θα καταλάβει δε, ότι γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος και ο ¨νοών νοείτω¨.

Related Post

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Posted by - 18 Δεκεμβρίου 2020 0
ΤοΤμήμα Ψηφιακών Συστημάτων (ΨΣ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και τοΙνστιτούτου SmartMaterialsResearchInstitute του Πανεπιστημίου SouthernFederalUniversity, Rostov–on–Don, Russia,(http://nano.sfedu.ru/) προχώρησαν σε σύναψη μνημονίου συνεργασίας…

Ανακοίνωση Δήμου Λαμιέων

Posted by - 7 Ιανουαρίου 2021 0
Σε σχέση με βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε και υπονοεί την εμπλοκή του Δήμου Λαμιέων σε δράσεις  ιερωμένου έχουμε να παρατηρήσουμε τα…

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *