«Με μισούσε. Δεν με ήθελε. Τσακωθήκαμε πάλι για οικονομικούς λόγου. Μου έλεγε ότι δεν δουλεύω και είμαι τεμπέλης. Με κατηγορούσε ότι όπου πάω για δουλειά, με διώχνουν. Εκνευρίστηκα, πήρα ένα κουζινομάχαιρο και την κάρφωσα πολλές φορές» φέρεται να υποστήριξε στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς, ο 21χρονος που σκότωσε τα ξημερώματα της Δευτέρας την 52χρονη μητέρα του στη Λάρισα.
«Δεν το είπα σε κανέναν και περίμενα να σχολάσει ο ξάδερφός μου από την οικοδομή. Τον πήρα τηλέφωνο να με βοηθήσει να βγάλω κάτι μπάζα από το σπίτι γιατί δεν μπορούσα μόνος μου» είπε ακόμα, σύμφωνα με τον Alpha.
Ο 21χρονος πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Παρασκευή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να υποστηρίξει ότι: «Δεν ήξερα τι έκανα. Είχα καπνίσει ένα τσιγάρο ινδικής κάνναβης και δεν θυμάμαι τι και πώς το έκανα».
Οι λόγοι που τον οδήγησαν στο έγκλημα
Το δελτίο ειδήσεων του Star αποκάλυψε ότι ο 21χρονος κατάφερε 25 μαχαιριές στη μητέρα του και ότι οι λόγοι για το στυγερό έγκλημα ήταν οικονομικοί.
Ειδικότερα, ο μητροκτόνος άλλαζε συχνά εργασίες και η μητέρα του, του είπε ότι δεν τα βγάζουν πια πέρα και πρέπει να βρει μια σταθερή δουλειά. Τότε ο δράστης πήρε το μαχαίρι και το κάρφωσε 25 φορές στο σώμα της 52χρονης γυναίκας.