Λεωνίδας Κωστόπουλος στο ΡΑΔΙΟ-ΝΕΤ 101,9: ”Η ΠΕΛ μπορεί και πρέπει να ξεφύγει από τις αγκυλώσεις και στρεβλώσεις του παρελθόντος”

314 0

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας Λεωνίδας Κωστόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή ειδησεογραφική εκπομπή του ΡΑΔΙΟ-ΝΕΤ 101,9 την Πέμπτη 22 Ιουλίου. 

Ο κ. Κωστόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά ότι η η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας μπορεί να έχει ένα λαμπρό μέλλον αν ξεφύγει δια παντός από τις αγκυλώσεις και τις στρεβλώσεις του παρελθόντος. Οφείλει η κυβέρνηση να λύσει τα κάθε είδους προβλήματα που αφορούν τη διάθεση και αξιοποίηση της ακίνητης και κινητής περιουσίας του φορέα. Πρέπει να οδηγηθούμε στην καλύτερη δυνατή αξιοποίηση της ως εργαλείο στήριξης και ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής ώστε να μπορέσει να αξιοποιηθεί χωρίς προσκόμματα το νέο σχέδιο ανάπτυξης τους Δήμου Λαμιέων.

Related Post

Μήνυμα της Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021

Posted by - 11 Ιουνίου 2021 0
Αγαπητοί μαθητές, αγαπητές μαθήτριες, υποψήφιοι/ες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021, Με την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων ολοκληρώνεται ένας ανεπανάληπτος κύκλος της…

There are 1 comments

  1. Ποιος Πρόεδρος, ποιας ΠΕΛ κύριοι? Τι σχέδια λέτε? Άλλος είναι ο σχεδιασμός. Είστε 3 -4 χρόνια πισω. Δήμαρχε, το μπογια

    Reply

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *