Λαμία: Το πρόγραμμα ελέγχου με rapid test από 24 έως και 27 Φεβρουαρίου σε εργαζόμενους και γενικό πληθυσμό

87 0

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού,ο δήμος Λαμιέων σε συνεργασία με τις κινητές μονάδες ΕΟΔΥ, θα πραγματοποιήσουν δωρεάν έλεγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου(rapid test)τις προσεχείς ημέρες:

Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 μμ,για τους εργαζόμενους του δήμου στο αμαξοστάσιο επί τη οδού Κύπρου.

Την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου,από τις 10:00 πμ έως τις 14:00 μμ,στην οδό Φιλίας,για όσους προσέλθουν μόνο με μεταφορικό μέσο με τη μέθοδο(drive through).

Επίσης την ίδια ημέρα,από τις 10:00 πμ έως τις 13:30 μμ,στην Πλατεία Ελευθερίας σε πεζούς και στις 12:00 μμ στον καταυλισμό των Ρομά στην Καμηλόβρυση.

Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου,θα γίνουν rapid test,στη λαϊκή Αγορά Αγίου Αθανασίου Λαμίας(Γαλανέϊκα), από τις 08.30 πμ έως τις 12.00 μμ.

Την ίδια ημέρα στο Μοσχοχώρι, θα διενεργηθούν δωρεάν έλεγχοι, από τις 09.00 π.μ. έως  τις 12.00 μμ.

Τέλος το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου,θα επαναληφθούν τα rapid test,στην οδό Φιλίας,από τις 10:00 πμ έως τις 14:00 μμ.

Για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας σε όλα τα σημεία των ελέγχων απαραίτητη προϋπόθεση για την πραγματοποίηση της, είναι η γνωστοποίηση του ΑΜΚΑ και ο αριθμός κινητού τηλεφώνου.

Related Post

Θέμης Χειμάρας: Αναβάθμιση των λιμενικών μας υποδομών σημαίνει εμπορική, τουριστική και οικονομική ανάπτυξη

Posted by - Ιανουάριος 28, 2021 0
Η Φθιώτιδα έχει ανάγκη από σύγχρονες λιμενικές υποδομές. Ο λιμένας της Στυλίδας για παράδειγμα, εφόσον αναβαθμιστεί, θα έχει τη δυνατότητα…

Δήμος Λαμιέων: Δωρέαν μεταφορά δημοτών που ανήκουν σε ευάλωτες ή ευπαθείς ομάδες στο εμβολιαστικό κέντρο Καμένων Βούρλων

Posted by - Φεβρουάριος 17, 2021 0
Ο Δήμος Λαμιέων λαμβάνοντας υπόψη την κρισιμότητα και τη σημαντικότητα της ολοκλήρωσης της διαδικασίας  του  μαζικού εμβολιασμού για την αντιμετώπιση…

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *