Λαμία: Τα rapid test της Τρίτης (16/2) 97 δείγματα όλα αρνητικά

68 0

Αρνητικά ήταν και τα 97 δείγματα στα Rapid Test που διενεργήθηκαν την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021 στο Δημοτικό Κατάστημα από τις κινητές ομάδες του ΕΟΔΥ, επιβεβαιώνοντας την καλή επιδημιολογική εικόνα στην οποία βρίσκεται ο Δήμος Λαμιέων.

Αξίζει να σημειωθεί πως, ανάμεσα σε όσους ελέγχθηκαν, αρνητικοί βρέθηκαν ο Δήμαρχος Θύμιος Καραίσκος,οι αντιδήμαρχοι καθώς και τα στελέχη του Δήμου.

Να υπενθυμίσουμε πως τα αρνητικά αυτά 97 τεστ έρχονται να προστεθούν σε όσα αρνητικά έγιναν (650 συνολικά) την προηγούμενη εβδομάδα στις λαϊκές αγορές του Παγκρατίου και του Αγίου Αθανασίου, στις Τοπικές Κοινότητες των Λουτρών Ύπατης και του Λειανοκλαδίου καθώς και στο σταθερό σημείο της οδού Φιλίας.

 

Related Post

Λαμία: Συγκέντρωση για την ημέρα της Γυναίκας απο το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας

Posted by - Μάρτιος 9, 2021 0
Πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ελευθερίας στη Λαμία το συλλαλητήριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λαμίας με συμμετοχή γυναικών, εργατοϋπαλλήλων, αγροτών, αυτοαπασχολούμενων, φοιτητών, ανέργων…

Ερώτηση Γ. Οικονόμου για το κλείσιμο τραπεζικών καταστημάτων στη Φθιώτιδα και τις δυσμενείς συνέπειες που προκαλούνται

Posted by - Νοέμβριος 10, 2020 0
Ερώτηση για το κλείσιμο των τραπεζικών καταστημάτων στη Φθιώτιδα και τις δυσμενείς συνέπειες που προκαλούνται κατέθεσε ο βουλευτής Γιάννης Οικονόμου…

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *