Λαμία: Συζήτηση και δηλώσεις για την απογραφή πληθυσμού 2021

97 0

Το πρωί της Πέμπτης (7/10) στην αίθουσα της οδού Αινιάνων συνεδρίασε το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Λαμιέων με παρόντες τους προέδρους από τις τοπικές κοινότητες του Δήμου με θέμα συζήτησης την απογραφή του πληθυσμού.

Με τους Προέδρους των Κοινοτήτων ξεκίνησε η ενημέρωση των δημοτών του Δήμου Λαμιέων, για την απογραφή πληθυσμού – κατοικιών για το 2021.

Η ενημέρωση έγινε από το Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο, τους Αρμόδιους Αντιδημάρχους και τη Γενική Γραμματέα του Δήμου και με την παρουσία, εκ μέρους της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ)- Περιφερειακής Υπηρεσίας Φθιώτιδας, του Επόπτη Αθανάσιου Καλλιώρα.

Το μήνυμα του δημάρχου Λαμιέων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Απογραφή πληθυσμού 2021
H συμμετοχή σου δηλώνοντας τον τόπο κατοικίας σου καθορίζει ένα καλύτερο μέλλον για το Δήμο μας….

Η Απογραφή, χαρακτηρίζεται ως η μεγαλύτερη επιχείρηση που διεξάγει το Κράτος σε περίοδο ειρήνης και έχει σημαντικό αντίκτυπο στην οικονομική και κοινωνική αποτύπωση του Δήμου Λαμιέων.

Από τα αποτελέσματα αυτή της Απογραφής, εξαρτώνται πολλά για τον Δήμο μας, τα επόμενα δέκα χρόνια.

Από αυτή εξαρτάται, αφενός η δυνατότητα ισχυρής συμμετοχής του Δήμου μας, στο σχεδιασμό και διαμόρφωση δημοσίων πολιτικών της κεντρικής διοίκησης και η λήψη σωστών και δίκαιων αποφάσεων για το Δήμο μας και αφετέρου η ισχυροποίηση αναπτυξιακών προοπτικών του συνόλου των πολιτών του Δήμου, με αυξημένες δυνατότητες πρόσβασης σε επιχειρησιακά και λοιπά προγράμματα.

Για αυτό, θα πρέπει να συμμετέχουμε όλοι μας στην διαδικασία απογραφής, ώστε να μην αλλοιωθεί η ρεαλιστική πληθυσμιακή κατάσταση και να απογραφούμε εδώ, δηλώνοντας τον πραγματικό τόπο μόνιμης κατοικίας μας, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο, το μέλλον του τόπου μας.….»

Απόσπασμα δηλώσεων δημάρχου Λαμιέων Θύμιου Καραΐσκου:

 

 

Related Post

Λειτουργικό και Ποιμαντικό πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών από 22 – 28 Νοεμβρίου 2021

Posted by - 22 Νοεμβρίου 2021 0
Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021 07:00 π.μ. Θεία Λειτουργία στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Εφραίμ στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο…

Κορονοϊός: Επέστρεψε το «βαθύ κόκκινο» σε 17 περιοχές της Ελλάδας – Αγνοείται το… «πράσινο» στην ηπειρωτική χώρα

Posted by - 4 Νοεμβρίου 2021 0
Το «βαθύ κόκκινο» επέστρεψε στον επιδημιολογικό χάρτη της Ελλάδας, αναφορικά με τον κορονοϊό, και μάλιστα σε 17 περιοχές της χώρας.…

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *