ΛΑΜΙΑ: Συνεχίζονται και σήμερα τα δωρεάν rapid tests με drive through

74 0

Στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πανδημίας covid-19 και για ορθή εκτίμηση της επιδημιολογικής κατάστασης στην περιοχή του Δήμου μας, οι κινητές ομάδες υγείας ΕΟΔΥ Φθιώτιδας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Δήμο Λαμιέων πραγματοποιούν και σήμερα Πέμπτη 26 Νοεμβρίου δωρεάν rapid tests σε όσους πολίτες το επιθυμούν.

Συνολικά, έχουν διενεργηθεί μέχρι σήμερα 717 τεστ. Στα rapid tests που διενεργήθηκαν την Τρίτη 24 Νοεμβρίου, από τα 220 τεστ, θετικά βγήκαν τα 8, ενώ σε εκείνα της περασμένης εβδομάδας, βρέθηκαν 13 άτομα θετικά από τα τα 497 που εξετάστηκαν στις δύο ημέρες που διήρκεσε η διαδικασία.

Τα δωρεάν rapid tests με τη διαδικασία του drive through θα επαναληφθούν και την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, από τις 9.00π.μ. έως τη 1.00μμ, και πάλι επί της οδού Φιλίας (περιοχή Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας).

Η διαδικασία για κάθε δειγματοληψία γίνεται μέσα από το
αυτοκίνητο των ενδιαφερομένων, διαρκεί πέντε λεπτά και απαραίτητη προϋπόθεση για την πραγματοποίηση της, είναι η γνωστοποίηση του ΑΜΚΑ και ο αριθμός κινητού τηλεφώνου. Αντίστοιχες δειγματοληψίες θα πραγματοποιούνται καθ΄ όλη τη διάρκεια της τρέχουσας απαγόρευσης.

Related Post

”Πατρίδα μας η Στερεά”: Απάντηση επιστολής σε «κύκλους» της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Posted by - 23 Νοεμβρίου, 2020 0
Κατερίνα Μπατζελή  Ως επικεφαλής της παράταξης «πατρίδα μας η Στερεά», μιας υπεύθυνης περιφερειακής παράταξης με συγκροτημένες απόψεις και διάθεση συνεργασίας,…

Ανακοίνωση Δήμου Λαμιέων

Posted by - 7 Ιανουαρίου, 2021 0
Σε σχέση με βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε και υπονοεί την εμπλοκή του Δήμου Λαμιέων σε δράσεις  ιερωμένου έχουμε να παρατηρήσουμε τα…

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *