Λαμία: Επίσκεψη φορέων της Φθιώτιδας στον δήμαρχο Θύμιο Καραΐσκο με αφορμή το ξαφνικό lockdown

166 0

Εκπρόσωποι του Επιμελητήριου Φθιώτιδας, της Oμοσπονδίας επαγγελματιών βιοτεχνών Φθιώτιδας, της Oμοσπονδίας εμπορικών συλλόγων ανατ. στερεάς, του Eμπορικού συλλόγου Λαμίας, του Συλλόγου φοροτεχνικών Φθιώτιδας – Ευρυτανίας & του Επισιτιστικού Συλλόγου Λαμίας είχαν συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο, το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Μαρτίου, για να συζητήσουν το θέμα που έχει προκύψει μετά το ξαφνικό αυστηρό lockdown που επιβλήθηκε σε όλον τον νομό Φθιώτιδας.

Στο πλευρό των επιχειρηματιών και των εμπόρων που ζητούν την άρση των αυστηρών μέτρων και το άνοιγμα του λιανεμπορίου στην πόλη της Λαμίας, στέκεται ο Δήμαρχος ο οποίος τονίζει ότι πριν την μετάβαση όλης της περιοχής μας στο «βαθύ κόκκινο» θα έπρεπε η Πολιτεία να έρθει σε επικοινωνία με τον Δήμο ώστε να υπάρχει σαφής εικόνα για το επιδημιολογικό φορτίο της πόλης μας που είναι πολύ χαμηλό σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους.

Παρών στην σύσκεψη και ο αντιδήμαρχος εμπορίου, επιχειρηματικότητας και αθλητισμού του Δήμου Λαμιέων, Παναγιώτης Φώσκολος.

Related Post

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *