Η Νότα Παπαδοπούλου πρώτη εκλεγμένη σύνεδρος από τη Βόρεια Ανατολική Αττική μιλά στο radio-net.gr για το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

2198 0

Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισες
Από το βήμα της Συνέδρου του Κυβερνώντος κόμματος της Νέας Δημοκρατίας σας ενημερώνω ότι το 14ο τακτικό ΣΥΝΕΔΡΙΟ θα πραγματοποιηθεί στις 3, 4 και 5 Δεκεμβρίου 2021 στο Εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo του Αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος, περιοχή Σπάτα Αττικής.
Οι εργασίες του Συνεδρίου θα ξεκινήσουν με την ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη στις 3 Δεκέμβρη 2021.
Την επόμενη μέρα το Σάββατο θα υπάρχουν θεματικές ενότητες όπου θα έχουν την δυνατότητα παρεμβάσεων στελέχη και Βουλευτές του κόμματος.
Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021, τελευταία ημέρα του Συνεδρίου θα στηθούν κάλπες για την ανάδειξη της Νέας Πολιτικής Επιτροπής . Για την θέση αυτή του κορυφαίου οργάνου της Πολιτικής Επιτροπής εκλέγονται εκατό πενήντα (150) αιρετά μέλη της ΝΔ, που εκπροσωπούν κάθε φύλο σε ποσοστό τουλάχιστον 30%.
Παρά τις δύσβατες κρίσεις, λόγω της πανδημίας η πορεία Ανόρθωσης της Χώρας προχωρά μπροστά .Γίνονται προσπάθειες με ένα ισορροπημένο στρατηγικό κυβερνητικό σχέδιο αντιμετώπισης του κορονοιού και της πρωτόγνωρης κρίσης που επιφέρει σε όλους τους τομείς . Βασικός στόχος της Κυβέρνησης να περιορίσει τις ανθρώπινες απώλειες και να διασφαλίσει τη ζωή κάθε πολίτη της χώρας σε κάθε έκφανση της. Με την οικονομία την εκπαίδευση και την κοινωνία να είναι πλήρως λειτουργικές .
Η δυναμική ανάκαμψη της Ελληνικής οικονομίας ο ψηφιακός μετασχηματισμός, η αποτελεσματική αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, η στήριξη της νέας γενιάς, των χαμηλών εισοδημάτων, του πολίτη υπέρ του πολίτη ,του Συνάνθρωπου ,η στήριξη της μεσαίας τάξης της κοινωνίας όλης ,πιστώνονται ως έργα Διακυβέρνησης Μητσοτάκη .
Το συνέδριο είναι εδώ για να επικαιροποιήσει το κυβερνητικό έργο δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στις πολιτικές Μητσοτάκη που αποδεδειγμένα διαμορφώνουν μόνο σταθερές βάσεις προκοπής και ευημερίας για όλους τους Έλληνες πολίτες .
Όλοι οι εν δυνάμει από τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές Σύνεδροι της Νέας Δημοκρατίας , υποψήφιοι για το αξίωμα της μια από τις 150εδρες στην πολιτική επιτροπή του κόμματος έχουν ένα σημαντικό χρέος.
Να κεφαλαιοποιήσουν την εμπιστοσύνη του κάθε Έλληνα πολίτη ως προς την θεμελίωση του έργου της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας καθώς και τι προσδοκά από τη Κυβέρνηση ο κάθε πολίτης αυτής της Χώρας .
Κλείνοντας, θέλω να εκφράσω την απόλυτη πεποίθηση μου πως θα τα καταφέρουμε και σε αυτή τη μάχη. Η ενότητα είναι κάτι που αποδείξαμε στον τόπο μας με τις υποψηφιότητες στις Εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου συσπειρώνοντας τα πιο δυναμικά στοιχεία της Ελληνικής κοινωνίας. Ανανεωθήκαμε σε ιδέες και σε πρόσωπα ,ενωμένοι πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά και να κερδίσουμε το στοίχημα.
Να οδηγήσουμε τη Νέα Δημοκρατία σε νέες νικηφόρες μάχες, στηρίζοντας κι αναδεικνύοντας το Κυβερνητικό έργο, δίνοντας έμφαση στην νεολαία και τα νέα διακυβεύματα, τη νέα πολιτική και προγραμματική πλατφόρμα για την επόμενη Κυβερνητική θητεία της Νέας Δημοκρατίας.
Για την Ελλάδα και τους Έλληνες για την πρόοδο και κοινωνική δικαιοσύνη!
Για την Ελλάδα που Αλλάζει! κοιτάζει ψηλά !Προχωρά μπροστά !με
Πρωθυπουργό όλων των Ελλήνων
Κυριάκο Μητσοτάκη!
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Νότα Παπαδοπούλου
Σύνεδρος Νέας Δημοκρατίας

Related Post

Σημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, Κυβερνητικού Εκπροσώπου και Βουλευτή Φθιώτιδας Γιάννη Οικονόμου στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» και τους δημοσιογράφους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα

Posted by - 22 Νοεμβρίου 2021 0
Για τη στρατηγική απέναντι στην πανδημία Όπως ξεκαθάρισε ο Πρωθυπουργός χθες, αυτό είναι το πλαίσιο. Βασική μας στρατηγική: Κοινωνία και…

Λαμία: Ξεναγήσεις από το Σάββατο 16 Οκτωβρίου στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης για την 77η επέτειο της Απελευθέρωσης της πόλης

Posted by - 15 Οκτωβρίου 2021 0
Στο πλαίσιο του εορτασμού της 77ης επετείου της Απελευθέρωσης της Λαμίας από τη ναζιστική Κατοχή οι Φίλοι Μουσείου Εθνικής Αντίστασης…

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *