Η Ελένη Μπενιάτα και ο Νίκος Δασκαλόπουλος στο Ράδιο ΝΕΤ 101,9

91 0
Ελένη Μπενιάτα Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας

Το Ράδιο ΝΕΤ 101, 9 επικοινώνησε την Πέμπτη 8 Απριλίου στην εκπομπή ”Ραδιοφωνική Εφημερίδα” με την Ελένη Μπενιάτα Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας και τον Νίκο Δασκαλόπουλο πρόεδρο Φαρμακευτικού Συλλόγου Φθιώτιδας με κύριο θέμα την διενέργεια self-test από εκπαιδευτικούς και μαθητές για την επάνοδό τους στα σχολεία  τη Δευτέρα 12 Απριλίου. 

Η Ελένη Μπενιάτα μας τόνισε την επάρκεια των self-test στα φαρμακεία και ότι θα αυτά θα πρέπει να καταγραφούν στην ανάλογη πλατφόρμα και οι απαντήσεις να εκτυπωθούν ούτως ώστε ο κάθε μαθητής να τις έχει μαζί του την Δευτέρα 12 Απριλίου το πρωί στο σχολείο. Αν δεν υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης αρκεί μια σελίδα που θα υπογράφεται από τον γονέα με το αποτέλεσμα του test.
Τέλος ευχήθηκε καλή επάνοδο στα θρανία σε όλους τους μαθητές Λυκείου και με μεγάλη προσοχή να τηρούν τα υγειονομικά μέτρα.

Νίκος Δασκαλόπουλος πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Φθιώτιδας

Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Φθιώτιδας Νίκος Δασκαλόπουλος μας τόνισε ότι υπάρχει καταρχήν  επάρκεια των self-test σε όλα τα φαρμακεία για τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές. Με παράκληση από όλους τους συναδέλφους του η προμήθεια να γίνει σήμερα Πέμπτη 8 Απριλίου και αύριο Παρασκευή 9 Απριλίου.
Τέλος μας ανέφερε ότι υπάρχει δυνατότητα από τα φαρμακεία για τους απλούς πολίτες προμήθεια – αγορά γρήγορων τεστ.

 

Related Post

Το ΜέΡΑ25 προσφεύγει στο ΣτΕ ζητώντας την ακύρωση της απαγόρευσης της πορείας του Πολυτεχνείου

Posted by - Νοέμβριος 16, 2020 0
Το ΜέΡΑ25 προχωρά σε κατάθεση αίτησης ακύρωσης και αίτησης αναστολής (“ασφαλιστικά μέτρα”) κατά της απόφασης απαγόρευσης της πορείας του Πολυτεχνείου.…

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *