Η Ειρήνη Σόλια στο ΡΑΔΙΟ – ΝΕΤ 101,9 για την έναρξη της σχολικής χρονιάς και την ειδίκευση στην Έκθεση

89 0

Το μεσημέρι της Δευτέρας (13./9) στην εκπομπή ”Ραδιοφωνική Εφημερίδα” του ΡΑΔΙΟ-ΝΕΤ 101,9 φιλοξενήθηκε στην τηλεφωνική γραμμή η φιλόλογος – γλωσσολόγος Ειρήνη Σόλια.

Ολόψυχα και ειλικρινά ευχήθηκε για την πρώτη ημέρα του νέου σχολικού έτους η κ. Ειρήνη Σόλια σε όλους τους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς «Καλή Σχολική Χρονιά με υγεία». Τόνισε πως ελπίζει η χρονιά που αρχίζει να είναι πιο εύκολη από τις δύο που προηγήθηκαν κατά τη διάρκεια των οποίων οι μαθητές αποδείχθηκαν ήρωες στον αγώνα για την γνώση παρά το ότι απείχαν από τις τάξεις και τη δια ζώσης διδασκαλία.

Στη συνέχεια η κ. Σόλια μιλώντας για το φροντιστήριό της υπογράμμισε το πόσο σημαντικό στοιχείο είναι η ειδίκευση στην έκθεση που την κάνει να υπερέχει στα αποτελέσματα των Πανελληνίων Εξετάσεων και δήλωσε πως με σεβασμό στην ιδιαιτερότητα του κάθε μαθητή με εξειδικευμένους – σε κάθε αντικείμενο- καθηγητές, συνεχίζει να «διδάσκει« την τεχνική του λόγου.

Το φροντιστήριο βρίσκεται στην οδό Πατρόκλου 31 στην Λαμία με τηλέφωνο επικοινωνίας το 22310-46262

Related Post

Λειτουργικό και Ποιμαντικό Πρόγραμμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών από 16 έως 22 Αυγούστου 2021

Posted by - 16 Αυγούστου 2021 0
Λειτουργικό και Ποιμαντικό Πρόγραμμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών από 16 έως 22 Αυγούστου 2021 Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021…

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *