Η απόφαση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την λειτουργία σχολείων την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου

234 0

Την μετάθεση της ώρας έναρξης της λειτουργίας των σχολικών μονάδων κατά δυο ώρες αποφάσισε η Περιφέρεια  Στερεάς Ελλάδας  με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς λόγω του  παγετού που επικρατεί .  

   Με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανού, κατόπιν συνεννόησης με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας και λόγω του παγετού που επικρατεί σε αρκετές περιοχές, αποφασίστηκε για αύριο, Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021, η μετάθεση της ώρας έναρξης λειτουργίας των σχολικών μονάδων στις 10.00 πμ.

Αναλόγως, θα προσαρμοστούν και τα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι από τις μετακινήσεις κλπ.

Κατά τόπους και ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν, οι δημοτικές αρχές δύνανται να αποφασίσουν για τη λειτουργία ή μη των σχολικών μονάδων χωρικής τους αρμοδιότητας.

 

        Κωνσταντίνος Γαλάνης                                                 Φάνης Χ. Σπανός 

Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Αθλητισμού                            Περιφερειάρχης 

Πηγή: https://www.ilamia.gr/

Related Post

Γεωργιάδης για δοκιμή παπουτσιών στον δρόμο: Απαγορεύεται, μην παραβιάζετε τα μέτρα, θα σταματήσουμε το click away

Posted by - 14 Δεκεμβρίου, 2020 0
Αυστηρή προειδοποίηση σε όσους παραβιάζουν τους κανόνες του click away στέλνει ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή φωτογραφία που…

Κατερίνα Μπατζελή: Για τη διοικητική και ψηφιακή αναδιοργάνωση των Περιφερειακών Διοικητικών Οργανισμών

Posted by - 24 Φεβρουαρίου, 2021 0
Κατερίνα Μπατζελή :Ως επικεφαλής της παράταξης «πατρίδα μας η Στερεά» δηλώνουμε ότι: «Μία παρεμφερή  αντιπαράθεση του τύπου ποιος «φταίει για…

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *