Τα… μαζεύει ο Γιώργος Λιάγκας μετά την 6η θέση που κατέκτησε η Klavdia στην Eurovision, καθώς όταν αναδείχθηκε η «Αστερομάτα» στον εθνικό τελικό για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό, είχε πει ότι «θα πιάσει τον πάτο του βαρελιού».
Στη σημερινή εκπομπή του στον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας είπε ότι «είναι η μεγάλη νικήτρια της Eurovision. Η Klavdia κέρδισε. Ήταν προσωπική της νίκη. Η Klavdia έφερε αυτό το αποτέλεσμα το ανέλπιστο που δεν το περίμενε κανένας. Και όποιος τώρα βγει και πει ότι “εγώ περίμενα ότι θα έρθει 6η η Klavdia” θα πει ψέματα. Κανείς δεν περίμενε την 6η θέση».
Και συνέχισε λέγοντας ότι «ήταν μία νίκη και ίσως αν είχε και καμία εβδομάδα ακόμα το κορίτσι αυτό, με τη φόρα που είχε πάρει, τη δύναμη που έβγαζε η φωνή της και η ερμηνεία της και την καλοσύνη και την ταπεινότητα, μη σας πω ότι θα ερχόταν και πρώτη. Έτσι την πάτησα και εγώ. Δεν την εκτίμησα σωστά από την αρχή».
Σημειώνεται ότι σε δηλώσεις της στην κάμερα του «Happy Day» η Klavdia όταν ρωτήθηκε για τα αρνητικά σχόλια και για τις δηλώσεις περί «πάτου του βαρελιού» απάντησε χαρακτηριστικά τα εξής:
«Ήταν πάρα πολύ μεγάλο κίνητρο αυτά τα σχόλια για εμένα, το χρησιμοποίησα σαν κίνητρο. Δεν με επηρέασε, ίσα – ίσα με μπούσταρε πάρα πολύ. Μου έδωσε ένα κίνητρο να θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ό,τι κι αν συμβεί. Οπότε, μάλλον τους ευχαριστώ πάρα πολύ».
Πηγή: https://www.enikos.gr/