Γεώργιος Κοτρωνιάς: ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ κ. ΠΕΤΣΑ

47 0

O βουλευτής Γεώργιος Κοτρωνιάς επισκέφθηκε χθες στο γραφείο του τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στ. Πέτσα και συζήτησαν αναπτυξιακά θέματα της Φθιώτιδας.

Ειδικότερα ο βουλευτής αναφέρθηκε στο πολύ σημαντικό ζήτημα του Δήμου Στυλίδας, αυτό της κατασκευής Αποχετευτικού Δικτύου και Βιολογικού Καθαρισμού στην Πελασγία.

Ο Υπουργός υποσχέθηκε να βοηθήσει το Δήμο στην χρηματοδότηση της μελέτης και της κατασκευής του Αποχετευτικού Δικτύου.

Ο βουλευτής ευχαριστεί ιδιαιτέρως στον Υπουργό γιατί με αυτόν τον τρόπο θα λυθεί ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα για την Πελασγία, το περιβάλλον της περιοχής και τους κατοίκους της, το οποίο εκκρεμεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Related Post

Δήλωση του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ευβοίας Βαγγέλη Αποστόλου, με αφορμή την κατανομή των πόρων του νέου ΕΣΠΑ 2021-2027 στα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα:

Posted by - 9 Νοεμβρίου 2020 0
“Σύμφωνα με την πρόταση κατανομής των πόρων του νέου ΕΣΠΑ 2021-2027 στα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα (Π.Ε.Π.) φαίνεται ότι η Κυβέρνηση…

Παραγωγική η δημόσια διαβούλευση για το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας 2021-2025

Posted by - 19 Ιανουαρίου 2021 0
Ιδιαίτερα παραγωγική κρίνεται η ανοιχτή δημόσια διαβούλευση για το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας 2021-2025, η οποία ολοκληρώθηκε την…

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *