Ο Βουλευτής ΝΔ Φθιώτιδας και πρώην Υπουργός Γιάννης Οικονόμου, συναντήθηκε, σήμερα στη Λαμία, με τους επικεφαλής των Ενώσεων των Σωμάτων Ασφαλείας και Στρατού του Νομού.
Όπως δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης:
«Στον απόηχο των ανακοινώσεων του πρωθυπουργού @_kyriakos στην ΔΕΘ αλλά και της συνολικής μας πολιτικής για τους ένστολους, συναντήθηκα σήμερα στη Λαμία με τους επικεφαλής των Eνώσεων τους, Νίκο Τριανταφύλλη (Πρόεδρος Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας), Γιώργο Αρχοντή (Πρόεδρος Ενωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Στερεάς Ελλάδας), Κωνσταντίνο Γεωργίου (Γραμματέας Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Φθιώτιδας, Αθανάσιο Μωράτη (Πρόεδρος Ενωσης Στρατιωτικών Π.Ε. Φθιώτιδας) και Βαγγέλη Υφαντή (Αντιπρόεδρος Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικής Στερεάς Ελλάδας).
Εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το γεγονός ότι η Kυβέρνηση αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον και την αναγνώριση για όσους επιτελούν το καθήκον φορώντας το εθνόσημο στο στήθος, τόσο μέσα από την ικανοποίηση χρόνιων οικονομικών αιτημάτων όσο και με την γενικότερη πολιτική της στο πεδίο που εργάζονται.
Μετέφεραν τον προβληματισμό τους για τις επίμονες δυσκολίες στην καθημερινότητα τους εξαιτίας του κόστους ζωής και τους επανέλαβα την δέσμευση μας να προσπαθούμε συνεχώς με παρεμβάσεις σε όλα τα μέτωπα να περιορίσουμε το πρόβλημα της ακρίβειας που χωρίς αμφιβολία εξακολουθεί και πιέζει το βιοτικό τους επίπεδο.
Συζητήσαμε επίσης διάφορα κλαδικά αιτήματα που τους απασχολούν τόσο γενικής όσο και τοπικής διάστασης, για τα οποία θα συνεργαστούμε με συγκεκριμένες παρεμβάσεις το επόμενο διάστημα».