Έρχεται το 1ο Marketplace της Λαμίας – Πως να πουλήσεις τα προϊόντα σου χωρίς να έχεις eshop;

661 0

Το City24.gr σου δίνει την δυνατότητα να πουλήσεις τα προϊόντα σου στο διαδίκτυο χωρίς να έχεις ηλεκτρονικό κατάστημα. Ακόμη κι αν έχεις eshop, το City24 σου έχει μία πρόταση.

Το City24 Marketplace είναι μία πλατφόρμα πώλησης προϊόντων στο διαδίκτυο. Στόχος του να δημιουργήσει ένα ηλεκτρονικό εμπορικό κέντρο για την πόλη της Λαμίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής, όπου τα καταστήματα θα μπορούν να πωλούν τα προϊόντα τους μέσω διαδικτύου.

Το City24 ΔΕΝ διαμεσολαβεί στις πληρωμές και τις αποστολές ΟΥΤΕ παίρνει προμήθεια από οποιαδήποτε πώληση κι αν γίνεται από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Υπάρχει όμως μία ετήσια συνδρομή για τα συνεργαζόμενα καταστήματα, χωρίς περιορισμούς στον αριθμό των προϊόντων.

Πως μπορώ να ξεκινήσω;
Εύκολο! Κάνε κλικ εδώ και κάνε την εγγραφή σου. Αν θέλεις μπορεί να αναλάβει την εγγραφή και το στήσιμο του store σου το City24 Marketplace.

Τι χρεώσεις υπάρχουν;
Δεν υπάρχει χρέωση για την εγγραφή. Η ετήσια συνδρομή σας ξεκινά από την έναρξη της συνεργασίας με το City24 και την δημιουργία του store σας.

Πλεονεκτήματα
Δημιουργεί μία θέση (store) με όλες τις πληροφορίες του καταστήματός σας (τηλέφωνα, διεύθυνση, social media κλπ.) ανεβάζετε τα προϊόντα σας (χωρίς περιορισμό στον αριθμό) σε μία πλατφόρμα με πολλά καταστήματα και κατα συνέπεια πολλούς πελάτες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 22310 39466 ή στο [email protected]

Μπες στο www.city24.gr και ξεκίνα τις online πωλήσεις!

City24.gr – Marketplace
Κουνούπη 1, Λαμία
Τηλ.: 22310 39466
Web: www.city24.gr
Email: [email protected]

Related Post

There are 1 comments

  1. Pingback: Το City24 Marketplace στον τύπο - City24.gr - Λαμία Marketplace

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *