Επιμελητήριο Φθιώτιδας: ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ

73 0

Το 2018, όταν και αναλάβαμε τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κάναμε όλοι μαζί μια συμφωνία, μια συμφωνία για ένα δυνατό, παρεμβατικό και ανεξάρτητο επιμελητήριο. Δεσμευθήκαμε να υπηρετήσουμε τις ανάγκες των μελών μας και της τοπικής οικονομίας. Κινηθήκαμε μεθοδικά, ισχυροποιήσαμε τη φωνή μας, αναδείξαμε τα προβλήματα και εντείναμε τις προσπάθειές μας για την περαιτέρω αναβάθμιση του επιμελητηριακού θεσμού.

Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες, τα προβλήματα και τις ιδιαιτερότητες της κοινωνίας μας και αποτελούμε βασικό μηχανισμό στήριξης του τοπικού επιχειρείν. Μέσα από τη σύνθεση & τη συλλογική προσπάθεια, με ουσιαστικές και ρεαλιστικές συνέργειες με όλους τους φορείς, παραμερίσαμε τα μικρά που μας χωρίζουν και στοχεύσαμε στα μεγάλα που μας ενώνουν!

Από την 1η στιγμή σταθήκαμε δίπλα σε κάθε μέλος μας, προσπαθήσαμε να δώσουμε λύσεις, υποστηρίξαμε τους επαγγελματίες, επενδύσαμε στη γνώση, διεκδικήσαμε πόρους, & αναδείξαμε τα μείζονα ζητήματα στην Κεντρική Διοίκηση.

Μέσα από το παρακάτω βίντεο, αποτυπώσαμε με σύντομο αλλά συνεκτικό τρόπο τις δράσεις & τα πεπραγμένα μας κατά την περίοδο 2018 – 2021 προκειμένου να ενημερώσουμε τα μέλη μας.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ  

https://youtu.be/JNIac-q62po

Παράλληλα, δημιουργήσαμε ένα βίντεο προώθησης και υποστήριξης των τοπικών μας επιχειρήσεων, αναδεικνύοντας τους δικούς μας «ήρωες» της καθημερινότητας, με κύριο σύνθημα ότι το Επιμελητήριο ευχαριστεί τις επιχειρήσεις – μέλη του και είναι πάντα δίπλα τους.

ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ  

https://youtu.be/_6OsvJhE4ec

Όλο αυτό το διάστημα πορευθήκαμε με ειλικρίνεια & διαφάνεια χωρίς πολώσεις & αποκλεισμούς. Έτσι θα προχωρήσουμε και στο μέλλον. Βάζουμε τον πήχη ψηλά, κινούμαστε μεθοδικά και επιδιώκουμε απτό και συγκρίσιμο αποτέλεσμα. Είμαστε εδώ με ξεκάθαρη φωνή, αναδεικνύοντας τα ουσιαστικά ζητήματα, δυναμώνουμε τη φωνή του μικρού & μεσαίου επαγγελματία γιατί όλοι εσείς, είμαστε εμείς!

Σας ευχαριστούμε!

Επιμελητήριο Φθιώτιδας…πάντα δίπλα σου!

Related Post

Ανοίγουν γυμναστήρια για εμβολιασμένους και δεξιώσεις γάμου -Πότε καταργούνται τα sms, πότε μπαίνει μουσική στην εστίαση

Posted by - 8 Μαΐου 2021 0
Τα γυμναστήρια θα ανοίξουν πρώτα για τους εμβολιασμένους και από αρχές Ιουνίου και για τους υπόλοιπους πολίτες, τόνισε ο υπουργός…

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *