Επιμελητήριο Φθιώτιδας: Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο για το ηλεκτρονικό εμπόριο

98 0

Το ΕΒΕ διοργανώνει δωρεάν διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Πώς να έχουμε μια πετυχημένη διαδικτυακή παρουσία στη νέα εποχή του ηλεκτρονικού εμπορίου»

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας σε συνεργασία με την εταιρία DigitalUp διοργανώνει , με εισηγητή τον κ. Πέτρο Αρουκάτο το σεμινάριο  που απευθύνεται προς κάθε ενδιαφερόμενο και θα διεξαχθεί την 1η Μαρτίου και ώρα 17:00 μέσω της πλατφόρμας Zoom.

Το σεμινάριο εντάσσεται στην προσπάθεια του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας να ενημερώσει και να εκπαιδεύσει τα μέλη του σε θέματα δημιουργίας ηλεκτρονικών καταστημάτων και μεθόδων προώθησης προιόντων και υπηρεσιών μέσω νέων ψηφιακών τεχνολογιών.

Το σεμινάριο, εν δυνάμει, μπορεί να βοηθήσει και όσους ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αίτηση για την συμμετοχή τους σε επικείμενο επιδοτούμενο πρόγραμμα δημιουργίας eshops από το ΕΣΠΑ.

Λόγω περιορισμένης δυνατότητας συμμετοχής (έως 100 μεσω Ζoom) θα τηρηθεί  σειρά προτεταιριότητας. Σε κάθε περίπτωση ΟΛΟΙ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το παρακολουθήσουν ζωντανά και απο το κανάλι youtube του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.

 

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ

Related Post

apostolu

Βαγγέλης Αποστόλου: Η Κυβέρνηση εξακολουθεί να αφήνει εκτός εμβολιαστικής διαδικασίας τους υπερήλικες και ευπαθείς κατοίκους της Β. Εύβοιας

Posted by - 26 Απριλίου 2021 0
Δήλωση του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ν. Ευβοίας και πρώην Υπουργού Βαγγέλη Αποστόλου, με αφορμή τον αποκλεισμό της Β. Εύβοιας από…

Ο Βαλεντίνος Βλάχος στη Λαμία

Posted by - 18 Δεκεμβρίου 2020 0
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 28χρονο (14/2/1992) δεξί μπακ, Βαλεντίνο Βλάχο ο…

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *