Ελένη Μπενιάτα στο Ράδιο Νετ 101,9: ”Οι μαθητές τιμούν την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου”

128 0

Η Ελένη Μπενιάτα, Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας επικοινώνησε με το Ράδιο ΝΕΤ 101,9 την Τρίτη 27 Οκτωβρίου και την εκπομπή ”Ραδιοφωνική Εφημερίδα”.
Με αφορμή την κατάθεση στεφάνων από αντιπροσωπεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σήμερα Τρίτη στο μνημείου Ευζώνου στην ΜΕΡΥΠ η κ. Ελένη Μπενιάτα τόνισε ότι παρόλες τις δύσκολες συνθήκες λόγω  της πανδημίας η μαθητιώσα νεολαία τίμησε εντός και εκτός σχολείων την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.
Χαρακτηριστικά μας είπε ότι τα μέτρα ενάντια στον κορωνοϊό τηρήθηκαν σχολαστικά σε όλα τα σχολεία και ιδίως οι μικρές ηλικίες ανταποκρίθηκαν πλήρως. Έκανε έκκληση στους εφήβους να τηρούν τα μέτρα τα οποία βοηθούν τους ίδιος και τις οικογένειές τους.

Related Post

Οι ειδικοί επιμένουν στο lockdown

Posted by - 30 Νοεμβρίου, 2020 0
Ενώ ενισχύεται η φημολογία για ουσιαστικές και προβληματικές διαφορές μεταξύ του διδύμου Σωτήρη Τσιόδρα και Νίκου Χαρδαλιά από τη μία…

Έκτακτα περιοριστικά μέτρα στο χωριό Ραπτόπουλο Αγράφων λόγω αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου

Posted by - 10 Δεκεμβρίου, 2020 0
Μετά το τέλος της έκτακτης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ 9-12-2020 στο θάλαμο επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας και  λαμβάνοντας…

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *