Έκανε δεκτή την παραίτηση του Λυσάνδρου ο Μελισσανίδης – Μένει μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης

43 0

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Μηνά Λυσάνδρου με τον διοικητικό ηγέτης της ΑΕΚ να κάνει αποδεκτή την παραίτηση του.

Αποδεκτή έκανε ο Δημήτρης Μελισσανίδης την παραίτηση του Μηνά Λυσάνδρου στη σημερινή συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες. Το κλίμα σε αυτή ήταν αρκετά καλό με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΑΕΚ να εξηγεί στον διοικητικό ηγέτης της ομάδας ότι δεν έχει αλλάξει στάση και θέλει να αποχωρήσει καθώς θεωρεί ότι έχει κλείσει ο κύκλος στην ομάδα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την επιθυμία του συνεργάτη του αποδέχθηκε την παραίτησή του.

Βέβαια, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι ο Μηνάς Λυσάνδρου θα παραμείνει στη θέση του μέχρι να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες που προκύπτουν από την εξέλιξη αυτή. Η μεγαλύτερη είναι η εύρεση του ατόμου, που θα αναλάβει τα καθήκοντα που είχε ο Λυσάνδρου στην ΠΑΕ.

Δεν μπορεί σήμερα να διευκρινισθεί το πότε θα υπάρξει και το επίσημο «τέλος» μεταξύ των δύο πλευρών. Ωστόσο, δεν μπορεί να αποκλειστεί να συνεχίσει ο Λυσάνδρου να ασκεί τα καθήκοντά του για τους επόμενους μήνες έτσι ώστε να υπάρξει ομαλή η μετάβαση στο νέο πρόσωπο.

Πηγή: https://www.sport-fm.gr/

Related Post

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *