Δήμος Λαμιέων: Απάντηση στην ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Φθιώτιδας του «ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

101 0

Σε σχέση με την ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Φθιώτιδας του «ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία», «για ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών της καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού και πρασίνου», επισημαίνουμε  τα παρακάτω:

Στο Δήμο Λαμιέων,  ούτε σκεφτόμαστε και ούτε βεβαίως σχεδιάζουμε να παραδώσουμε την αποκομιδή των απορριμμάτων και των ανταποδοτικών υπηρεσιών  σε ιδιώτες.

Αντίθετα, ανταποκρινόμαστε στην ευθύνη και στις υποχρεώσεις μας, εξασφαλίζοντας με κάθε τρόπο το απαραίτητο δυναμικό, προκρίνοντας σε κάθε περίπτωση τη διάθεση μόνιμου προσωπικού, εκεί που με βάση τις διαδικασίες και το νόμο, αυτό είναι εφικτό.

Οφείλουμε επίσης στους δημότες μας ανταποδοτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ποιότητας και αυτό προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε καθημερινά.

Είναι ξεκάθαρο δε,  ότι όχι μόνο δεν υπάρχει καμία αύξηση των ανταποδοτικών τελών του Δήμου Λαμιέων για την επόμενη χρονιά, όπως δεν υπήρχε και για την προηγούμενη, αλλά με τις επιλογές μας  μειώνεται το κόστος των ανταποδοτικών υπηρεσιών, όπως μπορεί να διαπιστώσει ο κάθε ενδιαφερόμενος.

Να αισθάνονται ασφαλείς λοιπόν, όσοι ανησυχούν, αφού ιδιωτικοποίηση  ανταποδοτικών υπηρεσιών,   από τούτη τουλάχιστον τη δημοτική αρχή, δεν πρόκειται να υπάρξει.

 

Related Post

«ΑΠΟΣΤΟΛΗ»: Μαζί με τον Μασούτη και τη Μητρόπολη Φθιώτιδος διένειμαν 4.480 γεύματα για τις μέρες του lockdown στη Λοκρίδα

Posted by - 6 Νοεμβρίου, 2020 0
Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», ο «Μασούτης» και η Μητρόπολη Φθιώτιδος διένειμαν 4.480 γεύματα για τις ημέρες του lockdown στη Λοκρίδα…

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *