Δήμος Αγράφων: Διανομή προϊόντων(ΤΕΒΑ) μέσω του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι την Παρασκευή 18/12/2020

150 0

Συνεχίζονται οι διανομές μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD). Η Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας παρέλαβε είδη καθαριότητας και παντοπωλείου και θα τα διαθέσει στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) – ΤΕΒΑ.

Η διανομή των προϊόντων για τους ωφελούμενους του Δήμου Καρπενησίου, θα γίνει την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020 και ώρες 09:00 έως 15:00, στο χώρο της ΔΑΒΙΕ, (στην πρώην αποθήκη του Λερογιάννη). Απαραίτητη η επίδειξη του αριθμού ταυτότητας και του ΑΜΚΑ, καθώς επίσης η χρήση της μάσκας και η τήρηση των αποστάσεων μεταξύ των ωφελούμενων.

Η διανομή των προϊόντων για τους ωφελούμενους του Δήμου Αγράφων, θα γίνει μέσω του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι, την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020. Απαραίτητη η επίδειξη του αριθμού ταυτότητας και του ΑΜΚΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 22370-25228 τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Related Post

Καμία απόλυση στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας – Ενίσχυση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας – Προστασία της Δημόσιας Υγείας

Posted by - 10 Νοεμβρίου 2020 0
Μπροστά στο νέο έγκλημα που διαπράττει η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και απολύει με περίσσιο θράσος 15 εργαζόμενους από…

Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Posted by - 28 Φεβρουαρίου 2021 0
Ισόπαλο το παιχνίδι μεταξύ Λαμίας και ΠΑΣ Γιάννινα στο “Αθανάσιος Διάκος” την Κυριακή το απόγευμα. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους…

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *