ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αλλάζει χέρια η ΑΕΛ!

139 0

Είδηση -που ωστόσο δεν αφορά το ρεπορτάζ του ΠΑΣ Λαμία– τον αφορά έμμεσα ωστόσο, έβγαλε η Παρασκευή.

Όπως αποκάλυψαν στον αέρα του «Ράδιο ΝΕΤ 101,9» και στην εκπομπή «Κάτω η Μπάλα» οι Γιάννης Χαλβαντζής και Θύμιος Αντωνόπουλος, η «γειτόνισσα» ΑΕΛ βρίσκεται σε διαδικασία αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος και μέχρι το καλοκαίρι στο σύλλογο αναμένονται σημαντικές αλλαγές.

Μπορούμε να μιλήσουμε με ονόματα; Πάντα με την επιφύλαξη να μας διαψεύσουν οι εξελίξεις, αυτό που προκύπτει είναι πως ο Αλέξης Κούγιας βρίσκεται σε αρκετές προχωρημένες επαφές με τον Κώστα Πηλαδάκη και τον Γιώργο Σπανό, ώστε να τους παραδώσει τις μετοχές του συλλόγου.

Πρόκειται για δύο άτομα που αποδεδειγμένα μπορούν να προσφέρουν στους «βυσσινί», με τον μεν Πηλαδάκη να γνωρίζει τη Λάρισα από… μέσα και τον κ. Σπανό να έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του από την πολυετή παρουσία του στον Ατρόμητο. Εξάλλου, έτσι έχει λογική και η αποφάση του να ανακοινώσει την αποχώρηση του από τους Περιστεριώτες στο τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα με αρκετά ασφαλείς πληροφορίες του Lamia Ole, οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι ιδιαίτερα προχωρημένες και σε πολύ καλό επίπεδο. Για αυτό άλλωστε και είμαστε σε θέση να μιλήσουμε με ονόματα. Έστω κι αν σε τέτοιες περιπτώσεις, αν δεν πέσουν οι υπογραφές, τίποτα δεν μπορεί να θεωρείτε σίγουρο.

Πηγη lamiaole.gr

Related Post

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *