Ανοιχτό παράθυρο από Πέτσα για προνόμια στους εμβολιασμένους -Ποια θα είναι

121 0

Aνοιχτό «παράθυρο» για προνόμια στους εμβολιασμένος άφησε ο Στέλιος Πέτσας.

«Χρειάζονται προνόμια σε όσους εμβολιάζονται προκειμένου να είναι ένας σαφές κίνητρο και να καμφθούν οι αντιστάσεις σε όσους έχουν δεύτερες σκέψεις ή έλκονται από θεωρίες συνωμοσίας», ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ, o Στέλιος Πέτσας, αναζωπυρώνοντας ξανά τη συζήτηση.

Ο Στέλιος Πέτσας, μάλιστα, έφερε και παράδειγμα προνομίων που θα μπορούσαν να δοθούν, όπως η μεγαλύτερη κίνηση εντός κι εκτός επικράτειας και η δυνατότητα επίσκεψης σε χώρους που τώρα είναι κλειστοί.

Ο κ. Πέτσας εξήγησε ότι αυτό είναι κάτι που συζητείται εδώ και ένα μήνα και εκτίμησε πως στα μέσα Ιουνίου είναι το χρονικό διάστημα που θα πρέπει να παρθούν κάποιες αποφάσεις για να επιταχυνθεί ο εμβολιασμός.

Σχετικά με τα εμβολιαστικά κέντρα ανέφερε πως αρχικά είχε ειπωθεί για 1018 όταν γινόταν ο πρώτος σχεδιασμός ενώ πλέον έχουν φτάσει 50% πάνω από τον αρχικό σχεδιασμό.

Παράλληλα σημείωσε πως «είναι καλύτερο να κάνεις το πιο γρήγορο εμβόλιο παρά να περιμένεις την πιο εξεζητημένη επιλογή».
Πηγή: iefimerida.gr 

Related Post

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Ξεκινά οδικό έργο προϋπολογισμού 600.000 € στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας

Posted by - 22 Απριλίου 2021 0
Έργο προϋπολογισμού 600.000 € χρηματοδότησε, δημοπράτησε και έχει ήδη συμβασιοποιήσει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, μέσα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.…

Ελένη Μπενιάτα στο Ράδιο ΝΕΤ 101,9: ”Ιδιαίτερη προσοχή από τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους μαθητές”

Posted by - 2 Φεβρουαρίου 2021 0
Η Ελένη Μπενιάτα Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας επικοινώνησε το μεσημέρι της Τρίτης 2 Φεβρουαρίου με το Ράδιο ΝΕΤ 101,9…

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *