Ανακοίνωση Ι. Μ. Φθιώτιδας: Δοξολογία του Μητροπολίτη κ. Συμεών για την Εορτή της Ελληνικής Αστυνομίας, επί τη μνήμη του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Αρτεμίου.

204 0

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως ανακοινώνεται ότι αύριο στις 9:30 το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών, θα τελέσει την Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας για την Εορτή της Ελληνικής Αστυνομίας, επί τη μνήμη του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Αρτεμίου.

Στις 10:30 π.μ. θα επισκεφθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας τον σοβαρά τραυματισθέντα και δοκιμαζόμενο αδελφό εκ της Εκκλησίας των Γ.Ο.Χ.

Στις 12:00 μ.μ. ο Σεβασμιώτατος θα δεχθεί στο Γραφείο του το νέο Διοικητή του Νοσοκομείου Λαμίας κ. Ανδρέα Κολοκυθά και το νέο Αναπληρωτή Διοικητή κ. Γεώργιο Καραβάνα.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Related Post

Ερώτηση Γιάννη Οικονόμου για τους αγρότες του Δήμου Δομοκού που ενώ έχουν πληγεί από τον Ιανό μένουν εκτός από την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 4

Posted by - 30 Νοεμβρίου 2020 0
Ερώτηση για τους αγρότες του Δήμου Δομοκού που ενώ έχουν πληγεί από τον Ιανό μένουν εκτός από την Επιστρεπτέα Προκαταβολή…

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *