Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο ΜEGA : Η πορεία της μέσα από δέκα μεγάλες επιτυχίες

91 0

Με καλεσμένους τη Δήμητρα Γαλάνη, τον Μάριο Φραγκούλη και τον Νίκο Πορτοκάλογου, η ερμηνεύτρια θα μας χαρίσει τραγούδια από την 40χρονη πορεία της, τραγούδια που έχουν σημαδέψει το ελληνικό πεντάγραμμο

Μια μεγάλη ερμηνεύτρια έρχεται την Παρασκευή στο «Σπίτι με το ΜEGA». H Άλκηστις Πρωτοψάλτη με 40 χρόνια πορεία στο καλλιτεχνικά δρώμενα θα ανέβει σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά για να χαρίσει τους τηλεθεατές του μεγάλου καναλιού μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Στον ίδιο χώρο όπου το 2008 παρουσίασε ένα θεατρικό μουσικό πρόγραμμα που άλλαξε τα δεδομένα στη νυχτερινή Αθήνα, σκηνοθετημένο από τον Δημήτρη Παπαϊωάννου σε μουσική επιμέλεια Λίνας Νικολακοπούλου.

Με καλεσμένους τη Δήμητρα Γαλάνη, τον Μάριο Φραγκούλη και τον Νίκο Πορτοκάλογου, η ερμηνεύτρια θα μας χαρίσει τραγούδια από την 40χρονη πορεία της, τραγούδια που έχουν σημαδέψει το ελληνικό πεντάγραμμο.

Από τον Δήμο Μούτση, τον Σταμάτη Κραουνάκη, τον Γκόραν Μπρέκοβιτς και τον Στέφανο Κορκολή. Από τις βραδιές στο Zoom, στο Γκάζι, στο Vox αλλά και στο Διογένη και φυσικά στο Δημοτικό Θέατρο. Η Άλκηστις είναι όλα αυτά μαζί. «Η σωτηρία της ψυχής», «Τα λαϊκά», «Ο άγγελος μου» αλλά και το «Τρίτο στεφάνι».

Πηγή:www.tanea.gr

Related Post

Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο της γνωστής ψυχολόγου από τη Λαμία, Μαρίας Σκαρλάτου, «Απ’ τη μια ζωή… στην άλλη».

Posted by - 15 Ιανουαρίου, 2021 0
Ιστορίες από την Άνοιξη του 2020, του αναγκαστικού εγκλεισμού στο σπίτι, της αναγκαστικής παύσης του μέχρι πριν φυσιολογικού ρυθμού ζωής,…

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *