Αύξηση κρουσμάτων στο 4ο Δημοτικό σχολείο Λαμίας

178 0

Μία ακόμη μαθήτρια του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας, προέκυψε θετική μετά από εξέταση το πρωί της Τετάρτης (3/2), ανεβάζοντας τα κρούσματα στην τάξη στα οκτώ (7 κορίτσια – 1 αγόρι).

Το συγκεκριμένο κρούσμα είναι μέσα στη λίστα του ΕΟΔΥ της Τετάρτης (3/2), όπως και μία ακόμη μόλυνση που αντιστοιχεί σε 58χρονη από την Ανατολική Φθιώτιδα.

Αντίθετα εκτός λίστας είναι ένα ακόμη καινούριο περιστατικό από την Αταλάντη, που αντιστοιχεί σε εργαζόμενο σε εργοστάσιο της περιοχής που όμως απουσίαζε αρκετές ημέρες από τη δουλειά του και δεν προβληματίζει στην ιχνηλάτηση.

Τέλος, στο Νοσοκομείο Λαμίας είχαμε μία εισαγωγή στην κλινική covid-19 που όμως αντιστοιχεί σε παλαιότερο κρούσμα από την δυτική Φθιώτιδα, που παραμένει θετικός στον ιό.

Related Post

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ & ΕΜΠΟΡΩΝ Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ «E-ΛΙΑΝΙΚΟ»

Posted by - 15 Ιανουαρίου 2021 0
Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν.Μαγνησίας απέστειλε σήμερα Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021 επιστολή προς τον Υπουργό Ανάπτυξης κ.Άδωνι Γεωργιάδη,…

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *