Μετά από 6 χρόνια ο Ανδρέας Επίσκοπος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της Νίκης Αγίας Παρασκευής.
Η ανάρτησή του στο facebook αναφέρει:
«Μετά από 6 χρόνια στην ομάδα του ΑΣ ΝΙΚΗ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω από τον σύλλογο.
Κάνοντας έναν απολογισμό η ομάδα αποτελείται από μικρούς κ ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και σε συνδυασμό με κάποιους έμπειρους παίκτες καταφέραμε όλοι μαζί, η ομάδα μέσα σε δύο χρόνια να ανέβει κατηγορία από την Β΄ στην Α΄ κατηγορία παραμένοντας εκεί για μια τετραετία.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάνω απ’ όλα όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια γιατί καταφέρναμε κάθε χρόνο να γινόμαστε μία οικογένεια. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση για τη συνεργασία που είχαμε.
Εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα και πάντα θα είμαι εκεί για οτιδήποτε χρειαστεί..Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι με υγεία και να περάσετε όλοι υπέροχα».