Παλμό και συγκίνηση γέμισε το αεροδρόμιο «Μακεδονία» χθες το βράδυ, στην επιστροφή του Γιώργου Κουγιουμτσίδη στην Ελλάδα, λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του ιστορικού χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης.
Ο πρώτος Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής Ανδρών στο άθλημα έφτασε στη Θεσσαλονίκη έχοντας στο στήθος το μετάλλιο και στα χέρια του τη ζώνη που σφράγισε τη μεγάλη του επιτυχία. Η υποδοχή ήταν αντάξια του άθλου του: περισσότεροι από 200 φίλοι, συγγενείς και συναθλητές τον περίμεναν για να τον σηκώσουν στα χέρια και να τον αποθεώσουν.
Το αεροδρόμιο «βούλιαξε» από φωνές, τραγούδια και ποντιακούς χορούς, ενώ φωτογράφοι και κάμερες απαθανάτιζαν κάθε στιγμή από την άφιξη του κορυφαίου Έλληνα παλαιστή. Εκ μέρους της ΕΛΟΠ, παρών ήταν ο αντιπρόεδρος Σωκράτης Λιάκος, που συνεχάρη προσωπικά τον πρωταθλητή.
Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης, αν και φανερά κουρασμένος από το ταξίδι, δεν σταμάτησε να χαμογελά, να φωτογραφίζεται και να ευχαριστεί τον κόσμο που τον τίμησε με την παρουσία του.
Πηγή: https://www.sport-fm.gr/