Ομάδα, που προέρχεται από το Europa League, θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ, στον Β΄ προκριματικό γύρο του Conference League.
Πιο συγκεκριμένα η κληρωτίδα της UEFA «έστειλε» στον δρόμο της Ένωσης τον ηττημένο του ζευγαριού ανάμεσα στη Λέφσκι Σόφιας από τη Βουλγαρία και τη Χάποελ Μπερ Σεβά από το Ισραήλ.
Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 24 Ιουλίου στην «OPAP Arena», ενώ η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί μία εβδομάδα αργότερα (31/7).
Οι ακριβείς ώρες των δύο αναμετρήσεων θα γίνουν γνωστές το προσεχές διάστημα. Ο αντίπαλος της ΑΕΚ θα γίνει οριστικά γνωστός στις 17 Ιουλίου.
Υπενθυμίζεται ότι οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν τρεις προκρίσεις χωρίς «δικαίωμα» αποκλεισμού για να προκριθούν στη League Phase της διοργάνωσης.
Πηγή: https://www.zougla.gr/