38ο FORD Ντουλάκης Ράλλυ Φθιώτιδας: Νικητές οι Τσουλόφτας-Ηλία

88 0

Kυπριακή υπόθεση ήταν το 38ο FORD Ντουλάκης Ράλλυ Φθιώτιδας, που αποτέλεσε τον εναρκτήριο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος.

Δυο επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές, οι ακροπολικές Παύλιανη και Δάφνη, συνέθεσαν το σκηνικό του αγώνα, που έδειξε και το σκληρό χαρακτήρα του, καθώς από τα 40 πληρώματα που εκκίνησαν, τερμάτισαν τα 26.

Νικητές του αγώνα ήταν οι Αλέξανδρος Τσουλόφτας-Στέλιος Ηλία με VOLKSWAGEN POLO R5. Το πλήρωμα από την Κύπρο έκανε τον ταχύτερο χρόνο και στις τέσσερις ειδικές και δίκαια έφτασε στην πρωτιά.

Στη δεύτερη θέση, 1 λεπτό και 17 δευτερόλεπτα πίσω, τερμάτισαν οι επίσης Κύπριοι Σίμος Γαλαταριώτης-Αντώνης Ιωάννου με ίδιο αυτοκίνητο.

Το βάθρο συμπλήρωσαν οι Jourdan Serderidis-Frederic Miclotte με Scoda Fabia R5.

Στην κατηγορία Ν κυριάρχησαν οι Λάμπρος Αθανασούλας-Νίκος Ζακχαίος με MITSUBISHI LANCER EVO 9, στην επιστροφή του οδηγού μετά από τέσσερα απουσίας.

Στην F2 πρώτοι τερμάτισαν οι Γιάννης Αναγνωστάκος-Χρήστος Μπακλώρης με PEUGEOT 208 VTI 125.

Ο αγώνας προσμετρούσε και στο κύπελλο Ράλλυ Χώματος. Νικητές για το συγκεκριμένο θεσμό ήταν οι Παναγιώτης Ηλιόπουλος-Ανδρέας Βίγκος MITSUBISHI LANCER EVO 9, ενώ την F2 κέρδισαν οι Επαμεινώνδας Καρανικόλας-Γιώργος Βασιλάκης με FORD FIESTA R2.

Η διοργανώτρια Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας έδωσε τον καλύτερο της εαυτό, φροντίζοντας να δώσει στα πληρώματα μια πολύ μικρή γεύση από το επερχόμενο Ράλλυ Ακρόπολις που θα διεξαχθεί 9-12 Σεπτεμβρίου και προσμετρά στο WRC.

Πηγή: https://starsports.gr/mixanokinitos-athlitismos-articles/9448-38o-ford-doulakis-rally-fthiotidas-nikites-oi-tsouloftas-ilia

Related Post

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *