31/10: Απρόβλεπτη Πανσέληνος στον Ταύρο

368 0

Πανσέληνος στις 8ο38´Ταύρου
(31.10, 16:50)

*Επηρεάζει άμεσα τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο Ταύρους, Σκορπιούς, Υδροχόους και Λέοντες και όσους έχουν ωροσκόπους και πλανήτες σε αυτά τα ζώδια από 6ο έως και 10ο.

Η μπλε Πανσέληνος, (ονομάζεται έτσι γιατί είναι η δεύτερη πανσέληνος σε ένα μήνα) είναι εξαιρετικά απρόβλεπτη, εύθικτη, υπερευαίσθητη, με τάση για ξαφνικές ρήξεις, παράλογη, με συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, ανεξάρτητη, με μεγάλη διαίσθηση.

Πρόκειται για δύο εβδομάδες που περιέχουν απρόοπτα και ξαφνικά γεγονότα, αναπάντεχες καταστάσεις, συναισθηματική ψυχρότητα, και έλλειψη σταθερότητας και ασφάλειας.

Περίοδος σημαντικών εξελίξεων ή απότομης μεταβολής της τύχης είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω.

Η Σελήνη κάνει ακριβή σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο που βρίσκεται στις 8ο41´ δημιουργώντας απρόοπτα, αντιφατικά, σοκαριστικά, αλλοπρόσαλλα, περίεργα, απροσδόκητα, ξαφνικά, απρομελέτητα γεγονότα τόσο προσωπικά και συναισθηματικά όσο και σε κοινωνικό, πολιτικό και οικονομικό επίπεδο.

Επίσης οίσης ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 26ο δημιουργεί κακή διάθεση, δύσκολα νέα, μελαγχολία, περιορισμούς, δυσκολίες στη συνεννόηση, αποξένωση, απόσταση, αντιπαραθέσεις, παρανοήσεις.

Να θυμίσω ακόμα ότι στις 3 Νοεμβρίου αυτή η απρόβλεπτη Πανσέληνος επηρεάζει τις Αμερικανικές εκλογές γεγονός που τους δίνει μια αστάθμητη ποιότητα. Εάν ο Τραμπ νικήσει θα δημιουργήσει δυσαρέσκεια, απογοήτευση και θυμό στους αντιπάλους του και εάν χάσει οι υποστηρικτές του το πιθανότερο είναι να δημιουργήσουν εμφυλιοπολεμικό κλίμα. Επίσης το αποτέλεσμα θα είναι κατά πάσα πιθανότητα θολό και για μεγάλο διάστημα και αν είναι ενάντιο στον Τραμπ ήδη ξέρουμε πως θα μιλήσει για νοθεία κλπ. Το τετράγωνο ούτως ή άλλως του Ερμή/Κρόνου δηλώνει καθυστερήσεις, ασυμφωνία, αρνητισμό ενώ σε κοινωνική επίπεδο μπορεί να δημιουργήσει αναταραχή, σκληρές δηλώσεις,- θα ακουστούν τέρατα- και αντικρουόμενες πληροφορίες. Οι επιστολικές ψήφοι που φοβάται ο Τραμπ ότι ευνοούν τους Δημοκρατικούς είναι ακριβώς η αιχμή του τετραγώνου Ερμή/Κρόνου και θα γίνουν πεδίο σύγκρουσης.

Πανσέληνος: όσο πιο λαμπερό το φως τόσο πιο σκοτεινή η σκιά. Η Σελήνη φαίνεται «πασιφαής» (τι ωραία λέξη!), δηλαδή όλο το ημισφαίριό της, το στραμμένο προς τη Γη φαίνεται ως ένας πλήρης φωτεινός κυκλικός δίσκος. Την ώρα που ανατέλλει η Πανσέληνος δύει ο Ήλιος. Ό, τι βρίσκεται στο υποσυνείδητο, ό,τι έχουμε απαρνηθεί, ή προβάλουμε στους άλλους έρχεται στην επιφάνεια για να το συνειδητοποιήσουμε ώστε να το μετουσιώσουμε. Δεν είναι εύκολη υπόθεση. Μπορεί να το βάλουμε στα πόδια, αλλά δεν μπορούμε να κρυφτούμε. Πεπρωμένο μας η εξέλιξη. Αλλάζουμε συνεχώς. Χρειάζεται να αλλάζουμε συνεχώς. Οι Πανσέληνοι μάς δείχνουν πόσο μακριά έχουμε φτάσει ήδη και τι χρειάζεται να αντιμετωπίσουμε ώστε να πάμε παρά πέρα. Η Πανσέληνος αναδεικνύει τα όρια που χρειάζεται να σεβαστούμε και τους περιορισμούς που πρέπει να ξεπεράσουμε. Αυτή η πανσέληνος φέρνει στην επιφάνεια τους δαίμονες και τα φαντάσματα ώστε να γίνουν σκόνη στο φως.

Πηγή

Related Post

Το «ευχαριστώ» του Πάνου Κιάμου

Posted by - 20 Οκτωβρίου 2020 0
Μία ξεχωριστή ανάρτηση έκανε ο Πάνος Κιάμος στο προφίλ του Instagram. O καταξιωμένος τραγουδιστής δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο είναι…

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *