Δευτέρα , 20 Νοεμβρίου 2017
Home / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Λαμιέων Κωνσταντίνου Κερπινιώτη σχετικά με τους συμβασιούχους στην καθαριότητα

Τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Λαμιέων Κωνσταντίνου Κερπινιώτη σχετικά με τους συμβασιούχους στην καθαριότητα

Η Τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Λαμιέων Κωνσταντίνου Κερπινιώτη σχετικά με τους συμβασιούχους στην καθαριότητα. Μεταξύ άλλων δήλωσε:

Κάναμε έναν αγώνα και κερδίσαμε την τροπολογία. Αν συνεχίσουμε τον αγώνα θα κερδίσουμε και μόνιμες θέσεις εργασίας. Είναι δύσκολο για μένα να ψηφίσω αντίθετα από την παράταξη μου, αλλά είναι ηθικό θέμα για μένα. Δυο μέρες κοιτάω στα μάτια τα παιδιά μου και κοιμάμαι ήσυχος. Και θα συνεχίσω. Δεν μπορώ να στείλω 47 ανθρώπους στα σπίτια τους άνεργους και νηστικούς. Αυτή η υπόσχεση που είχα κάνει σε αυτούς τους ανθρώπους και κάθε υπόσχεση που δίνω κατόπιν σκέψεως, είναι δέσμευση για μένα. Δεσμεύομαι ωστόσο απέναντι όχι μόνο στους 700 περίπου συμπολίτες μας που με εμπιστεύτηκαν για το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου, αλλά και σε όλο τον δήμο, ότι θα συνεχίζω να υπηρετώ τα συμφέροντα της Λαμίας και να αγωνίζομαι για τα δικαιώματα και του πιο αδύναμου πολίτη της…Το δημοκρατικό μου δικαίωμα να ψηφίσω κατά συνείδηση δεν μου το κόβει κανείς!!!

Friend: tai game mobile,tai game dao vang,